Burdur'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi kutlaması

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.05.2023 - 12:06, Güncelleme: 29.05.2023 - 12:07
 

Burdur'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi kutlaması

Burdur'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi kutlaması
    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI seçimi ikinci oylamasında sonuçların netleşmesinin ardından Burdur'da AK Partililer Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı. Dün gece AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, daha sonra yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Bazı partililer de araç konvoyu oluşturarak kent merkezinde tur attı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, "Yarın Türkiye siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizler 'Türkiye Yüzyılı' olarak bu seneye başladık. Bu, Türkiye için ak bir yüzyıl olacak. Daha önce dedik ki 'Öyle bir kazanacağız ki, karşımıza çıkmaya cesaret edemeyecekler'. Yarından itibaren göreceksiniz muhalefette siyaset sil baştan yazılacak. Onlar kendi içlerinde uğraşadursunlar. Bizim görevimiz Türkiye'yi olduğu adımdan kat kat ileri götürmek" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Burdur'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi kutlaması

 

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI seçimi ikinci oylamasında sonuçların netleşmesinin ardından Burdur'da AK Partililer Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı.

Dün gece AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, daha sonra yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Bazı partililer de araç konvoyu oluşturarak kent merkezinde tur attı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, "Yarın Türkiye siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizler 'Türkiye Yüzyılı' olarak bu seneye başladık. Bu, Türkiye için ak bir yüzyıl olacak. Daha önce dedik ki 'Öyle bir kazanacağız ki, karşımıza çıkmaya cesaret edemeyecekler'. Yarından itibaren göreceksiniz muhalefette siyaset sil baştan yazılacak. Onlar kendi içlerinde uğraşadursunlar. Bizim görevimiz Türkiye'yi olduğu adımdan kat kat ileri götürmek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.