Kılıçdaroğlu: Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.12.2021 - 18:47, Güncelleme: 10.12.2021 - 19:52
 

Kılıçdaroğlu: Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim

Kılıçdaroğlu: Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim
  ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olanları anarak, "Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim; şehit yakınları için toplanan bağışlara göz diken zihniyetle de hesaplaşacağım" dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "10 Aralık 2016'da, Beşiktaş'ta hain terör örgütünün saldırıları sonucu şehit olan polis ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim; şehit yakınları için toplanan bağışlara göz diken zihniyetle de hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı. FOTOĞRAFLI  
Kılıçdaroğlu: Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim

 

ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olanları anarak, "Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim; şehit yakınları için toplanan bağışlara göz diken zihniyetle de hesaplaşacağım" dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "10 Aralık 2016'da, Beşiktaş'ta hain terör örgütünün saldırıları sonucu şehit olan polis ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Ahdimdir, terörü bu topraklardan temizleyeceğim; şehit yakınları için toplanan bağışlara göz diken zihniyetle de hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.