Tankerden sızan gaz korkuttu

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2023 - 14:15, Güncelleme: 30.05.2023 - 14:15
 

Tankerden sızan gaz korkuttu

BURDUR'da park halindeki tankerden sızan gaz polis ve itfaiyeyi harekete geçirdi. Ekipler çevrede önlem alırken, sızan gazın sıvı oksijen olduğu ve tehlikeli bir durum olmadığı belirlendi.
Burdur Atatürk Mahallesi'nde park halindeki bir tankerden gaz sızıntısı olduğunu görenler polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri şerit çekerek tankerin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Ekipler, tanker sürücüsüne ulaşmaya çalıştı. Bir süre sonra tankerin yanına gelen sürücü Ahmet Çağlayan ekiplere tehlikeli bir durum olmadığını belirtti.   Ahmet Çağlayan, "Panik yapacak bir şey yok. Tankerde sıvılaştırılmış oksijen var. İçindeki kalan sıvı oksijen çalkalandığı için gazlaşıyor ve o da emniyet vanasından fazlasını dışarı atıyor. Tehlikeli bir durum, yanıcılığı yakıcılığı yok" dedi. (DHA)
BURDUR'da park halindeki tankerden sızan gaz polis ve itfaiyeyi harekete geçirdi. Ekipler çevrede önlem alırken, sızan gazın sıvı oksijen olduğu ve tehlikeli bir durum olmadığı belirlendi.

Burdur Atatürk Mahallesi'nde park halindeki bir tankerden gaz sızıntısı olduğunu görenler polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri şerit çekerek tankerin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Ekipler, tanker sürücüsüne ulaşmaya çalıştı. Bir süre sonra tankerin yanına gelen sürücü Ahmet Çağlayan ekiplere tehlikeli bir durum olmadığını belirtti.


 

Ahmet Çağlayan, "Panik yapacak bir şey yok. Tankerde sıvılaştırılmış oksijen var. İçindeki kalan sıvı oksijen çalkalandığı için gazlaşıyor ve o da emniyet vanasından fazlasını dışarı atıyor. Tehlikeli bir durum, yanıcılığı yakıcılığı yok" dedi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.