14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.06.2023 - 16:02, Güncelleme: 01.06.2023 - 16:02
 

14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok

14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok
Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Tarsus ilçesinde markete gideceğini söyleyip evden çıkan Damla Çetin'den (14), 7 gündür haber alınamıyor. İlçeye bağlı Barbaros Mahallesi'ndeki evinden 25 Mayıs'ta markete gideceğini söyleyerek çıkan Damla Çetin'den bir daha haber alınamadı. Ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Kızının psikolojik sorunlarının olduğunu belirten Metin Çetin, "25 Mayıs günü kızım markete gidiyorum diye çıktı, bir daha dönmedi. En son üzerinde siyah renkli tişört, bordo renkli pantolon bulunuyordu. Kızım 1,60 boylarında ve 40-50 kilo ağırlığındadır. Psikolojik sorunları vardır. Fakat ilaç tedavisini reddetmektedir. Daha önce de gitti ama geldi. 7 gündür haber alamıyoruz" dedi. Kızının okuma yazma bilmediğini de söyleyen Çetin, görenlerin en yakın güvenlik birimine ya da 112 ihbar hattına bildirilmesini istedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Tarsus ilçesinde markete gideceğini söyleyip evden çıkan Damla Çetin'den (14), 7 gündür haber alınamıyor.
İlçeye bağlı Barbaros Mahallesi'ndeki evinden 25 Mayıs'ta markete gideceğini söyleyerek çıkan Damla Çetin'den bir daha haber alınamadı. Ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Kızının psikolojik sorunlarının olduğunu belirten Metin Çetin, "25 Mayıs günü kızım markete gidiyorum diye çıktı, bir daha dönmedi. En son üzerinde siyah renkli tişört, bordo renkli pantolon bulunuyordu. Kızım 1,60 boylarında ve 40-50 kilo ağırlığındadır. Psikolojik sorunları vardır. Fakat ilaç tedavisini reddetmektedir. Daha önce de gitti ama geldi. 7 gündür haber alamıyoruz" dedi.
Kızının okuma yazma bilmediğini de söyleyen Çetin, görenlerin en yakın güvenlik birimine ya da 112 ihbar hattına bildirilmesini istedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.