PKK'lı 5 terörist daha ikna sonucu teslim oldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.06.2023 - 23:08, Güncelleme: 01.06.2023 - 23:08
 

PKK'lı 5 terörist daha ikna sonucu teslim oldu

PKK'lı 5 terörist daha ikna sonucu teslim oldu
ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca, PKK'lı 5 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğu açıklandı.  Yapılan yazılı açıklamada; İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 5 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. Teslim olan teröristlerin 2002- 2014 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri belirtildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan terörist sayısının 48'e yükseldiği bildirildi. (DHA)  
PKK'lı 5 terörist daha ikna sonucu teslim oldu

ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca, PKK'lı 5 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğu açıklandı. 
Yapılan yazılı açıklamada; İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 5 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. Teslim olan teröristlerin 2002- 2014 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri belirtildi.
Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan terörist sayısının 48'e yükseldiği bildirildi. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.