İŞKUR'dan engelliye hibe desteği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.06.2023 - 14:03, Güncelleme: 02.06.2023 - 14:04
 

İŞKUR'dan engelliye hibe desteği

BURDUR'da Emine Aktaş, İŞKUR'un 'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında 70 bin TL hibe desteği aldı.
Burdur'un Karamanlı ilçesi Kağılcık köyünden Emine Aktaş, 'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesi komisyon tarafından onaylanmasının ardından hibe desteği almaya hak kazandı. İŞKUR İl Müdürlüğü'nde sözleşme imzalayan Emine Aktaş, kuruluş desteği için verilecek olan 70 bin TL ile büyükbaş hayvancılığa başlayacak. Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, "'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında projesi onaylanan Emine Aktaş'ın sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Emine Hanım, büyükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emine Aktaş'ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emine Aktaş'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. Emine Aktaş da kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu anlattı. (DHA)
BURDUR'da Emine Aktaş, İŞKUR'un 'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında 70 bin TL hibe desteği aldı.

Burdur'un Karamanlı ilçesi Kağılcık köyünden Emine Aktaş, 'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesi komisyon tarafından onaylanmasının ardından hibe desteği almaya hak kazandı. İŞKUR İl Müdürlüğü'nde sözleşme imzalayan Emine Aktaş, kuruluş desteği için verilecek olan 70 bin TL ile büyükbaş hayvancılığa başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, "'Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi' kapsamında projesi onaylanan Emine Aktaş'ın sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Emine Hanım, büyükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emine Aktaş'ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emine Aktaş'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Emine Aktaş da kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu anlattı. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.