Isparta'da Mesleki Eğitim Şenliği düzenlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.06.2023 - 14:31, Güncelleme: 08.06.2023 - 14:31
 

Isparta'da Mesleki Eğitim Şenliği düzenlendi

Isparta'da Mesleki Eğitim Şenliği düzenlendi
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA il genelindeki meslek liseleri Mesleki Eğitim Erasmus+ Akreditasyon Programı ve Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) kapsamında 2'ncisi düzenlenen Mesleki Eğitim Şenliği'nde buluştu. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantlarda öğrenciler yıl boyu edindikleri bilgileri ziyaretçilere sunma fırsatı yakaladı. Mesleki Eğitim Şenliği'ne katılan Vali Aydın Baruş, stantları tek tek gezerek uygulamalar ve ortaya çıkarılan ürünler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Vali Baruş, stantları gezerek mesleki eğitim bölümleri ve bölümlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan uygulamaları dikkatle izledi. 33 alanı temsilen 30 okul, 374 idareci, öğretmen ve öğrencinin katıldığı şenlikte il merkezinde bulunan ortaokul ve liselerden yaklaşık 1600 öğrencinin şenliği ziyaret etmesi bekleniyor. Şenliği ziyaret edenler alanda sergilenen TOGG otomobilini görme fırsatı bulacak. (DHA) FOTOĞRAFLI
Isparta'da Mesleki Eğitim Şenliği düzenlendi

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA il genelindeki meslek liseleri Mesleki Eğitim Erasmus+ Akreditasyon Programı ve Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) kapsamında 2'ncisi düzenlenen Mesleki Eğitim Şenliği'nde buluştu.
15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantlarda öğrenciler yıl boyu edindikleri bilgileri ziyaretçilere sunma fırsatı yakaladı. Mesleki Eğitim Şenliği'ne katılan Vali Aydın Baruş, stantları tek tek gezerek uygulamalar ve ortaya çıkarılan ürünler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Vali Baruş, stantları gezerek mesleki eğitim bölümleri ve bölümlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan uygulamaları dikkatle izledi. 33 alanı temsilen 30 okul, 374 idareci, öğretmen ve öğrencinin katıldığı şenlikte il merkezinde bulunan ortaokul ve liselerden yaklaşık 1600 öğrencinin şenliği ziyaret etmesi bekleniyor. Şenliği ziyaret edenler alanda sergilenen TOGG otomobilini görme fırsatı bulacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.