Doğa yürüyüşünde 2 kiloluk mantar buldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.06.2023 - 08:53, Güncelleme: 12.06.2023 - 08:53
 

Doğa yürüyüşünde 2 kiloluk mantar buldu

BURDUR'da bir kişi doğada gezerken 2 kilogramlık mantar buldu.
Burdur'un merkez ilçesi Büğdüz köyünde yaşayan Ahmet Işık (50) düzenli olarak doğa yürüyüşü yapıyor. Doğada karşılaştığı ilginç anları da sosyal medya hesabından paylaşan Işık, önceki gün yine doğa yürüyüşüne çıktı. Işık, Büğdüz köyü Kılıçdere mevkiinde büyük bir mantarla karşılaştı. Mantarı yakından inceleyen Işık, zehirli mantarlardan olmadığını belirledi ve mantarı yerinden kopardı. Eve gelip mantarı tarttığında 2 kilogram ağırlığında olduğunu gördü. Işık, mantarın bu güne kadar gördüğü en büyük mantar olduğunu ve bir süre yakınlarına göstermek için evinde muhafaza edeceğini söyledi.
BURDUR'da bir kişi doğada gezerken 2 kilogramlık mantar buldu.

Burdur'un merkez ilçesi Büğdüz köyünde yaşayan Ahmet Işık (50) düzenli olarak doğa yürüyüşü yapıyor. Doğada karşılaştığı ilginç anları da sosyal medya hesabından paylaşan Işık, önceki gün yine doğa yürüyüşüne çıktı. Işık, Büğdüz köyü Kılıçdere mevkiinde büyük bir mantarla karşılaştı. Mantarı yakından inceleyen Işık, zehirli mantarlardan olmadığını belirledi ve mantarı yerinden kopardı. Eve gelip mantarı tarttığında 2 kilogram ağırlığında olduğunu gördü.

Işık, mantarın bu güne kadar gördüğü en büyük mantar olduğunu ve bir süre yakınlarına göstermek için evinde muhafaza edeceğini söyledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.