BUCAK, BUCAK BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE HALK EKMEĞE KAVUŞUYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.06.2023 - 16:02, Güncelleme: 13.06.2023 - 16:04
 

BUCAK, BUCAK BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE HALK EKMEĞE KAVUŞUYOR

Herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bucak Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi vatandaşların ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak üzere halk ekmek projesini hayata geçiriyor.
Herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bucak Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi vatandaşların ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak üzere halk ekmek projesini hayata geçiriyor. Bucak Belediyesi halk ekmek satış büfesinin ilkini Cumhuriyet Caddesinde Ferah Pastanesinin yanında kuruyor. Ekmek ise 3.5 Tl’den satılacak. İlk satışlar belirli sayıda ekmekle Çarşamba sabahından itibaren başlayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vatandaşımıza ucuz ve uygun şartlarda ekmek satışı yapmak için ilk halk ekmek satış noktamızın hizmete girmesi için gün sayıyoruz. Her şey vatandaşlarımız için, vatandaşlarımızı ekonomik anlamda bir nebzede olsa rahatlatmak adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Her zaman vatandaşımız ile dayanışma içerisinde olmak bizim en büyük önceliğimiz.” İfadelerini kullandı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasının devamında “Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ekmek üretim tesisi kurdu. Bu tesisimizin işlemesi önemli. Okulumuzla bir protokolü hayata geçiriyoruz. Okul binası adeta bir fabrika gibi ve atölyeler geniş, nitelikli ve çok hijyenik. Belediyemiz, bununla ilgili sistem kurdu ve okulumuzun ürettiği ekmekleri satmayı garantiledi. Okulumuzda hijyenik şekilde üretilen ekmekler Belediyemize teslim edilecek. Bizde bu ekmekleri uygun koşullarda vatandaşlarımıza sunacağız. Ekmek büfelerimizi ise önümüzdeki süreçte farklı mahalle ve noktalara koyarak yaygınlaştıracağız. Başta Sayın valimiz olmak üzere, milletvekilimiz Mustafa Oğuz’a, milli eğitim müdürümüze ve okul müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bucak Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi vatandaşların ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak üzere halk ekmek projesini hayata geçiriyor.

Herkesin ve her kesimin belediyesi olan Bucak Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi vatandaşların ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak üzere halk ekmek projesini hayata geçiriyor. Bucak Belediyesi halk ekmek satış büfesinin ilkini Cumhuriyet Caddesinde Ferah Pastanesinin yanında kuruyor. Ekmek ise 3.5 Tl’den satılacak. İlk satışlar belirli sayıda ekmekle Çarşamba sabahından itibaren başlayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vatandaşımıza ucuz ve uygun şartlarda ekmek satışı yapmak için ilk halk ekmek satış noktamızın hizmete girmesi için gün sayıyoruz. Her şey vatandaşlarımız için, vatandaşlarımızı ekonomik anlamda bir nebzede olsa rahatlatmak adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Her zaman vatandaşımız ile dayanışma içerisinde olmak bizim en büyük önceliğimiz.” İfadelerini kullandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasının devamında “Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ekmek üretim tesisi kurdu. Bu tesisimizin işlemesi önemli. Okulumuzla bir protokolü hayata geçiriyoruz. Okul binası adeta bir fabrika gibi ve atölyeler geniş, nitelikli ve çok hijyenik. Belediyemiz, bununla ilgili sistem kurdu ve okulumuzun ürettiği ekmekleri satmayı garantiledi. Okulumuzda hijyenik şekilde üretilen ekmekler Belediyemize teslim edilecek. Bizde bu ekmekleri uygun koşullarda vatandaşlarımıza sunacağız. Ekmek büfelerimizi ise önümüzdeki süreçte farklı mahalle ve noktalara koyarak yaygınlaştıracağız. Başta Sayın valimiz olmak üzere, milletvekilimiz Mustafa Oğuz’a, milli eğitim müdürümüze ve okul müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.