Korkuteli'de meyveleri dolu vurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.06.2023 - 15:45, Güncelleme: 14.06.2023 - 15:45
 

Korkuteli'de meyveleri dolu vurdu

Korkuteli'de meyveleri dolu vurdu
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu nedeniyle meyve ve sebze bahçeleri zarar gördü. Korkuteli'de ova mahallelerinde etkili olan dolu nedeniyle yüzlerce tarım arazisi zarar görürken, maddi hasar meydana geldi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile Ziraat Odası, mahallelerde hasar tespit çalışmalarına başladı. Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, dolu ve yağmurdan etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Büyükçetin, "Dolu, açıkta sebze yetiştirilen tarlaları ve meyve bahçelerini beyaza bürüdü. Bazı açık alanlar çamur deryasına döndü. Vatandaşların bir yıllık emekleri gitti. Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri ile hasar tespiti yapmaya devam ediyoruz. Meyve ağaçlarında hasar oluşmuş, meyveler pazar özelliğini kaybetmiştir. Dolu ve sağanaktan etkilenen tüm mahalleleri ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Devlet her zaman vatandaşımızın yanında. Biz de vatandaşımızın yanındayız" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Korkuteli'de meyveleri dolu vurdu

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu nedeniyle meyve ve sebze bahçeleri zarar gördü.

Korkuteli'de ova mahallelerinde etkili olan dolu nedeniyle yüzlerce tarım arazisi zarar görürken, maddi hasar meydana geldi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile Ziraat Odası, mahallelerde hasar tespit çalışmalarına başladı. Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, dolu ve yağmurdan etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Büyükçetin, "Dolu, açıkta sebze yetiştirilen tarlaları ve meyve bahçelerini beyaza bürüdü. Bazı açık alanlar çamur deryasına döndü. Vatandaşların bir yıllık emekleri gitti. Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri ile hasar tespiti yapmaya devam ediyoruz. Meyve ağaçlarında hasar oluşmuş, meyveler pazar özelliğini kaybetmiştir. Dolu ve sağanaktan etkilenen tüm mahalleleri ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Devlet her zaman vatandaşımızın yanında. Biz de vatandaşımızın yanındayız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.