İtfaiyeciler mezun oldu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.06.2023 - 11:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:21
 

İtfaiyeciler mezun oldu

BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiye ve Yangın Güvenliği Alanı'ndan 11 öğrenci mezun oldu.
Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiye ve Yangın Güvenliği Alanı'ndan mezun olan öğrenciler için 9 ay boyunca mesleki eğitim gördükleri Burdur İtfaiye Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Burdur İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çelikkaya ile itfaiyeciler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler mezuniyetlerini kask atarak kutladı. Okul Müdürü Çelikkaya, "Zorlu şartlarda ve yangın ortamları dikkate alınarak yapılan beceri sınavını da başarıyla tamamlayan 11 öğrencimiz mezun oldu. İtfaiye Müdürlüğümüzün ve öğretmenlerimizin özverili ve yoğun çalışmalarıyla öğrencilerimiz alanlarında donanımlı ve nitelikli birer itfaiyeci adayı oldu. Amacımız ülkemizin bu alandaki ihtiyacını karşılamak ve insanımıza iş sağlanmaktır. Mezunlarımız iyi yetiştikleri için kamu ve özel sektörde iş bulma imkanları yüksektir" dedi. (DHA)
BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiye ve Yangın Güvenliği Alanı'ndan 11 öğrenci mezun oldu.

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiye ve Yangın Güvenliği Alanı'ndan mezun olan öğrenciler için 9 ay boyunca mesleki eğitim gördükleri Burdur İtfaiye Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Burdur İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çelikkaya ile itfaiyeciler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler mezuniyetlerini kask atarak kutladı.

Okul Müdürü Çelikkaya, "Zorlu şartlarda ve yangın ortamları dikkate alınarak yapılan beceri sınavını da başarıyla tamamlayan 11 öğrencimiz mezun oldu. İtfaiye Müdürlüğümüzün ve öğretmenlerimizin özverili ve yoğun çalışmalarıyla öğrencilerimiz alanlarında donanımlı ve nitelikli birer itfaiyeci adayı oldu. Amacımız ülkemizin bu alandaki ihtiyacını karşılamak ve insanımıza iş sağlanmaktır. Mezunlarımız iyi yetiştikleri için kamu ve özel sektörde iş bulma imkanları yüksektir" dedi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.