BAŞKAN MEÇİKOĞLU GENEL KURULA KATILDI, TAŞIYICILAR KOOP. Y. KURULU ÜYELERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.06.2023 - 16:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 16:43
 

BAŞKAN MEÇİKOĞLU GENEL KURULA KATILDI, TAŞIYICILAR KOOP. Y. KURULU ÜYELERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin genel kurul toplantısı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kooperatif’in Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, saat 10.00’da başlayan Genel Kurul’una Bucak Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu ve bazı sivil toplum örgütü dernek ve oda başkanları katıldı. Toplantıda, kooperatif başkanlığı ve yönetim kurulu için seçim yapıldı. Başkanlık ve yönetim kurulu için aday olan üyeler önce divan kuruluna isimlerini yazdırdı. Akabinde çarşaf liste ile gidilen seçimde gerçekleştirilen kapalı oylama ile Başkan Fatih Yıldız güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Toplantı sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; Bugün gerçekleşen Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısı ve seçiminin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.
Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin genel kurul toplantısı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kooperatif’in Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, saat 10.00’da başlayan Genel Kurul’una Bucak Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu ve bazı sivil toplum örgütü dernek ve oda başkanları katıldı. Toplantıda, kooperatif başkanlığı ve yönetim kurulu için seçim yapıldı. Başkanlık ve yönetim kurulu için aday olan üyeler önce divan kuruluna isimlerini yazdırdı. Akabinde çarşaf liste ile gidilen seçimde gerçekleştirilen kapalı oylama ile Başkan Fatih Yıldız güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; Bugün gerçekleşen Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısı ve seçiminin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.