ÇAVUŞLAR MAHALLESİNE MUHTARLIK BİNASI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.06.2023 - 11:18, Güncelleme: 19.06.2023 - 11:18
 

ÇAVUŞLAR MAHALLESİNE MUHTARLIK BİNASI

Bucak Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 5. muhtar evini Çavuşlar Mahallesinde yapıyor.
Bucak Belediyesi, mahallelerin ‘hizmet elçileri’ olarak gördüğü muhtarların, kamu hizmeti verdiği alanları güzelleştirmeye ve Muhtarlara hizmet binası kazandırmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi bu çerçevede 5. muhtar evinin Çavuşlar Mahallesi’nde, Âmine Hatun Camii yanında bulunan Park içerisinde yapımına başladı. Yeni muhtar evinin, Çavuşlar mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Emrullah Ünal, “Mahallelere yapacağımız hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızın hizmet binaları kazandırmaya devam ediyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışını benimseyen bir belediye yönetimi olarak, 5.muhtarlık binamızın yapımına başladık. Şimdiye kadar Konak Mahallesi, Karayvatlar Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Çamlıca Mahallesinde muhtarlık binasını hizmete sunduk. Çavuşlar Mahallesi muhtarlık binamızda kaba yapısını tamamladık, yapım çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız ilçemiz genelinde tüm muhtarlarımıza hizmet binası kazandırıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak.” dedi.  
Bucak Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 5. muhtar evini Çavuşlar Mahallesinde yapıyor.

Bucak Belediyesi, mahallelerin ‘hizmet elçileri’ olarak gördüğü muhtarların, kamu hizmeti verdiği alanları güzelleştirmeye ve Muhtarlara hizmet binası kazandırmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi bu çerçevede 5. muhtar evinin Çavuşlar Mahallesi’nde, Âmine Hatun Camii yanında bulunan Park içerisinde yapımına başladı.

Yeni muhtar evinin, Çavuşlar mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Emrullah Ünal, “Mahallelere yapacağımız hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızın hizmet binaları kazandırmaya devam ediyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışını benimseyen bir belediye yönetimi olarak, 5.muhtarlık binamızın yapımına başladık. Şimdiye kadar Konak Mahallesi, Karayvatlar Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Çamlıca Mahallesinde muhtarlık binasını hizmete sunduk. Çavuşlar Mahallesi muhtarlık binamızda kaba yapısını tamamladık, yapım çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız ilçemiz genelinde tüm muhtarlarımıza hizmet binası kazandırıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak.” dedi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.