THY İtalya'da grev nedeniyle yarınki 6 seferini iptal etti 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2023 - 17:31, Güncelleme: 19.06.2023 - 17:31
 

THY İtalya'da grev nedeniyle yarınki 6 seferini iptal etti 

THY İtalya'da grev nedeniyle yarınki 6 seferini iptal etti 
Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA)- TÜRK Hava Yolları (THY), İtalya'da yer hizmetleri çalışanlarının yarın yapacağı grev nedeniyle Milano ve Bergamo uçuşlarında bazı seferleri iptal etti. THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Milano ve Bergamo uçuşlarında yarın için planlanan 6 seferin iptal edildiği bildirildi. Açıklamada yer hizmetleri çalışanlarının greve gidecek olması nedeniyle iptal edilen seferler şu şekilde: THY'nin; TK1873 İstanbul-Milano TK1874 Milano-İstanbul, TK1895 İstanbul-Milano, TK1896-Milano-İstanbul AnadoluJet'in TK7794 Sabiha Gökçen Havalimanı-Bergamo, TK7795 Bergamo-Sabiha Gökçen Havalimanı
THY İtalya'da grev nedeniyle yarınki 6 seferini iptal etti 

Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA)- TÜRK Hava Yolları (THY), İtalya'da yer hizmetleri çalışanlarının yarın yapacağı grev nedeniyle Milano ve Bergamo uçuşlarında bazı seferleri iptal etti.
THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Milano ve Bergamo uçuşlarında yarın için planlanan 6 seferin iptal edildiği bildirildi. Açıklamada yer hizmetleri çalışanlarının greve gidecek olması nedeniyle iptal edilen seferler şu şekilde:
THY'nin; TK1873 İstanbul-Milano
TK1874 Milano-İstanbul, TK1895 İstanbul-Milano, TK1896-Milano-İstanbul
AnadoluJet'in TK7794 Sabiha Gökçen Havalimanı-Bergamo, TK7795 Bergamo-Sabiha Gökçen Havalimanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.