SMA'lı Tuna için yardım konseri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2023 - 14:37, Güncelleme: 20.06.2023 - 14:37
 

SMA'lı Tuna için yardım konseri

İSTANBUL'da yaşayan Burdurlu avukat Feyza Kutlay Kılıçoğlu'nun SMA Tip-1 hastası oğlu 1 yaşındaki Tuna için Burdur'da yardım konseri düzenlendi. Burdur Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Kıvılcım Aşık ve orkestrası ücretsiz sahneye çıktı.
  İstanbul'da avukatlık yapan Burdurlu Feyza Kutlay Kılıçoğlu ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Evren Kılıçoğlu'nun 2 Haziran 2022'de dünyaya gelen oğulları Tuna Kılıçoğlu'na yenidoğan taramasında SMA Tip-1 tanısı koyuldu. Tuna'nın tedavi olabilmesi için ailesi İstanbul Valiliği'nin izniyle 'Tuna İçin El Ele' yardım kampanyası başlattı. Tuna Kılıçoğlu'nun Burdur'da yaşayan dedesi Kadir Kutlay torununun tedavisine destek olmak için konser etkinliği düzenledi. Burdur Kültür Merkezi'ndeki konserde Kıvılcım Aşık ücretsiz sahneye çıktı. Konsere katılanlara Tuna için SMS atmaları çağrısında bulunan Kıvılcım Aşık'ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konseri Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Ağır Ceza Reisi Musa Talih, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik ile Burdurlular ilgiyle izledi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Kadir Kutlay, "İnşallah torunum iyileşecek ve gelip sizlerin elini öpecek. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)  
İSTANBUL'da yaşayan Burdurlu avukat Feyza Kutlay Kılıçoğlu'nun SMA Tip-1 hastası oğlu 1 yaşındaki Tuna için Burdur'da yardım konseri düzenlendi. Burdur Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Kıvılcım Aşık ve orkestrası ücretsiz sahneye çıktı.

 

İstanbul'da avukatlık yapan Burdurlu Feyza Kutlay Kılıçoğlu ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Evren Kılıçoğlu'nun 2 Haziran 2022'de dünyaya gelen oğulları Tuna Kılıçoğlu'na yenidoğan taramasında SMA Tip-1 tanısı koyuldu. Tuna'nın tedavi olabilmesi için ailesi İstanbul Valiliği'nin izniyle 'Tuna İçin El Ele' yardım kampanyası başlattı. Tuna Kılıçoğlu'nun Burdur'da yaşayan dedesi Kadir Kutlay torununun tedavisine destek olmak için konser etkinliği düzenledi. Burdur Kültür Merkezi'ndeki konserde Kıvılcım Aşık ücretsiz sahneye çıktı.

Konsere katılanlara Tuna için SMS atmaları çağrısında bulunan Kıvılcım Aşık'ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konseri Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Ağır Ceza Reisi Musa Talih, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik ile Burdurlular ilgiyle izledi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Kadir Kutlay, "İnşallah torunum iyileşecek ve gelip sizlerin elini öpecek. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.