Antalya'da 15 bin 273 araç denetlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2023 - 15:04, Güncelleme: 20.06.2023 - 15:04
 

Antalya'da 15 bin 273 araç denetlendi

Antalya'da 15 bin 273 araç denetlendi
  ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Polisi, kent merkezinde ve bölgede emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet denetimi ve özel denetimler yaptı. Gerçekleştirilen denetimlerde trafik kurallarına uymayan 2 bin 395 sürücüye ceza kesildi. Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve dron destekli trafik kontrolleri sürüyor. Kent merkezinde ve bölgedeki karayollarında farklı saatlerde yapılan denetimlerde emniyet kemeri, radar, alkol, yük ve yolcu taşımacılığı, ışık, hatalı sollama konularında kontroller yapıldı. Antalya'nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetimlerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulandı. Helikopter ve dron denetiminde 199 sürücüye, radarla hız denetimi kapsamında 568 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Ekiplerin haftaboyunca yaptığı denetimlerde 15 bin 273 araç kontrol edildi. Denetimlerde alkollü araç kullanan 41, hız ihlali yapan 961, emniyet kemeri kullanmayan 110, kask kullanmayan 193, seyir halinde cep telefonu kullanan 99 ve diğer ihlallerden 991 olmak üzere toplam 2 bin 395 araç sürücüsüne trafik ve idari para cezası uygulandı. Ayrıca, Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı'nda 105 araç ve 231 yolcu olmak üzere toplam 336 yol kullanıcısına eğitim verildi.(DHA)
Antalya'da 15 bin 273 araç denetlendi

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Polisi, kent merkezinde ve bölgede emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet denetimi ve özel denetimler yaptı. Gerçekleştirilen denetimlerde trafik kurallarına uymayan 2 bin 395 sürücüye ceza kesildi.
Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve dron destekli trafik kontrolleri sürüyor. Kent merkezinde ve bölgedeki karayollarında farklı saatlerde yapılan denetimlerde emniyet kemeri, radar, alkol, yük ve yolcu taşımacılığı, ışık, hatalı sollama konularında kontroller yapıldı. Antalya'nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetimlerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulandı. Helikopter ve dron denetiminde 199 sürücüye, radarla hız denetimi kapsamında 568 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Ekiplerin haftaboyunca yaptığı denetimlerde 15 bin 273 araç kontrol edildi. Denetimlerde alkollü araç kullanan 41, hız ihlali yapan 961, emniyet kemeri kullanmayan 110, kask kullanmayan 193, seyir halinde cep telefonu kullanan 99 ve diğer ihlallerden 991 olmak üzere toplam 2 bin 395 araç sürücüsüne trafik ve idari para cezası uygulandı.
Ayrıca, Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı'nda 105 araç ve 231 yolcu olmak üzere toplam 336 yol kullanıcısına eğitim verildi.(DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.