Kırkpınar'da başpehlivana 1 milyon lira ödül

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2023 - 15:16, Güncelleme: 20.06.2023 - 15:16
 

Kırkpınar'da başpehlivana 1 milyon lira ödül

Kırkpınar'da başpehlivana 1 milyon lira ödül
Umut IŞIK/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de bu yıl 662'ncisi düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan güreşçiye 1 milyon TL para ödülü verilecek. Edirne'de bu yıl 7-8-9 Temmuz tarihleri arasında 662'ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin programı belirlendi. Güreşler, 7 Temmuz günü saat 09.00'da başlayacak. Cumhuriyetin 100'üncü yılına denk gelen 662'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı bu yıl 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olacak. Başpehlivan ikincisine 250 bin TL, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 125'şer bin TL para ödülü verilecek. Tüm boylarda dereceye girecek olan başpehlivanlara verilecek olan para ödülü, yolluk ve tur ücretleri ile bu yıl 3 milyon TL'ye ulaşacak. Bu miktarının 2,5 milyon TL'si Edirne Belediyesi tarafından, 500 bin TL'si ise Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim tarafından karşılanacak. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biletleri Biletix'te satışa sunuldu. Edirne Belediye encümen kararıyla 7 Temmuz cuma günü gerçekleştirilecek güreşler için girişler ücretsiz olarak belirlendi. Güreş severler, 8 Temmuz cumartesi ve 9 Temmuz pazar günü, bilet alarak içeriye girebilecek. Cumartesi günü için biletler, 200 ile 240 TL, pazar günü ise 260 ile 300 TL olarak satışa çıkarıldı. (FOTOĞRAFLI)
Kırkpınar'da başpehlivana 1 milyon lira ödül

Umut IŞIK/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de bu yıl 662'ncisi düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan güreşçiye 1 milyon TL para ödülü verilecek.
Edirne'de bu yıl 7-8-9 Temmuz tarihleri arasında 662'ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin programı belirlendi. Güreşler, 7 Temmuz günü saat 09.00'da başlayacak. Cumhuriyetin 100'üncü yılına denk gelen 662'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı bu yıl 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olacak. Başpehlivan ikincisine 250 bin TL, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 125'şer bin TL para ödülü verilecek. Tüm boylarda dereceye girecek olan başpehlivanlara verilecek olan para ödülü, yolluk ve tur ücretleri ile bu yıl 3 milyon TL'ye ulaşacak. Bu miktarının 2,5 milyon TL'si Edirne Belediyesi tarafından, 500 bin TL'si ise Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim tarafından karşılanacak.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biletleri Biletix'te satışa sunuldu. Edirne Belediye encümen kararıyla 7 Temmuz cuma günü gerçekleştirilecek güreşler için girişler ücretsiz olarak belirlendi. Güreş severler, 8 Temmuz cumartesi ve 9 Temmuz pazar günü, bilet alarak içeriye girebilecek. Cumartesi günü için biletler, 200 ile 240 TL, pazar günü ise 260 ile 300 TL olarak satışa çıkarıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.