Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.06.2023 - 12:09, Güncelleme: 21.06.2023 - 12:09
 

Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Isparta'da 2023 yılı 2. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında, Isparta Valiliği'nde yapıldı. Toplantıda bulunan kamu kurumları ve STK'lar bağımlılıklarla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Bağımlılık yapan maddelerin gençliği tehdit eden en önemli konuların başında geldiğini belirten Vali Aydın Baruş, "Yaptığımız toplantılar, bağımlılık yapıcı maddelerin geniş toplum kesimlerine ulaştırılmasının önüne geçilmesi bakımından elimizdeki mücadeleyle ilgili olarak bizlere yeni fikirler veriyor. Bu mücadelede bizlere güç katıyor. Sizlerin de değerli katkılarıyla bugün de bu toplantı kapsamında daha önce aldığımız kararlar çerçevesinde kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapılan faaliyetleri değerlendireceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bağımlılıkla mücadelede yaptığı eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yine gençlere yönelik bilgilendirme ve aydınlatma çalışmalarının ne durumda olduğu yönünde sunumlar gerçekleştirilecek" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Isparta'da 2023 yılı 2. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında, Isparta Valiliği'nde yapıldı. Toplantıda bulunan kamu kurumları ve STK'lar bağımlılıklarla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bağımlılık yapan maddelerin gençliği tehdit eden en önemli konuların başında geldiğini belirten Vali Aydın Baruş, "Yaptığımız toplantılar, bağımlılık yapıcı maddelerin geniş toplum kesimlerine ulaştırılmasının önüne geçilmesi bakımından elimizdeki mücadeleyle ilgili olarak bizlere yeni fikirler veriyor. Bu mücadelede bizlere güç katıyor. Sizlerin de değerli katkılarıyla bugün de bu toplantı kapsamında daha önce aldığımız kararlar çerçevesinde kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapılan faaliyetleri değerlendireceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bağımlılıkla mücadelede yaptığı eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yine gençlere yönelik bilgilendirme ve aydınlatma çalışmalarının ne durumda olduğu yönünde sunumlar gerçekleştirilecek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.