Doğada 3 kilo 135 gram mantar buldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.06.2023 - 10:16, Güncelleme: 22.06.2023 - 10:16
 

Doğada 3 kilo 135 gram mantar buldu

Doğada 3 kilo 135 gram mantar buldu
Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Toprak, doğada farklı ağırlıklarda 3 büyük mantar buldu. Toprak'ın bulduğu mantarlardan biri 3 kilo 135 gram geldi. Sandıklı'ya bağlı Bekteş köyünde arıcılıkla uğraşan Mehmet Toprak, önceki gün köy kırsalında arıların bulunduğu alanda farklı büyüklüklerde 3 mantar buldu. Mantarları köye getiren Mehmet Toprak, marketteki terazide tarttı. Toprak'ın bulduğu mantarlardan biri 3 kilo 135 gram gelirken, diğerlerinin ise 625 gram ve 530 gram ağırlığında olduğu belirlendi. Mantarları terazide tartıp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yiyeceğini söyleyen Mehmet Toprak, "Bu mantarları dağda buldum. Daha büyüğünü buldum ama getiremedim. Bunlar yeniyor. Bu büyük mantar 3,5 kilogramdı. Kırıldığı için şimdi 3 kilo 135 gram. Bunlar yağışlar nedeniyle bu kadar büyümüş" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Doğada 3 kilo 135 gram mantar buldu

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Toprak, doğada farklı ağırlıklarda 3 büyük mantar buldu. Toprak'ın bulduğu mantarlardan biri 3 kilo 135 gram geldi.
Sandıklı'ya bağlı Bekteş köyünde arıcılıkla uğraşan Mehmet Toprak, önceki gün köy kırsalında arıların bulunduğu alanda farklı büyüklüklerde 3 mantar buldu. Mantarları köye getiren Mehmet Toprak, marketteki terazide tarttı. Toprak'ın bulduğu mantarlardan biri 3 kilo 135 gram gelirken, diğerlerinin ise 625 gram ve 530 gram ağırlığında olduğu belirlendi.
Mantarları terazide tartıp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yiyeceğini söyleyen Mehmet Toprak, "Bu mantarları dağda buldum. Daha büyüğünü buldum ama getiremedim. Bunlar yeniyor. Bu büyük mantar 3,5 kilogramdı. Kırıldığı için şimdi 3 kilo 135 gram. Bunlar yağışlar nedeniyle bu kadar büyümüş" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.