Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.06.2023 - 08:51, Güncelleme: 23.06.2023 - 08:52
 

Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
  Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın  MANİSA'DAKİ YANGIN 14'ÜNCÜ SAATİNDE Manisa'nın Yunusemre ilçesi Eski Menemen Caddesi'ndeki organize sanayi bölgesinde kurulu bulanan bir geri dönüşüm tesisinde saat 16.30 sıralarında çıkan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. Çevre illerden gelen desteklerle beraber havadan ve karadan müdahalelerin sürdüğü yangında 14'üncü saat geride kaldı. Söndürme çalışmaları devam ediyor. (DHA)   Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)-   FOTOĞRAFLI  
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

 

Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın 

MANİSA'DAKİ YANGIN 14'ÜNCÜ SAATİNDE

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Eski Menemen Caddesi'ndeki organize sanayi bölgesinde kurulu bulanan bir geri dönüşüm tesisinde saat 16.30 sıralarında çıkan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. Çevre illerden gelen desteklerle beraber havadan ve karadan müdahalelerin sürdüğü yangında 14'üncü saat geride kaldı. Söndürme çalışmaları devam ediyor. (DHA)

 

Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)-

 

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.