LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş: Stresimi iyi yönettim

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.06.2023 - 16:40, Güncelleme: 23.06.2023 - 16:40
 

LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş: Stresimi iyi yönettim

LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş: Stresimi iyi yönettim
İSTANBUL, (DHA)- Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının sonuçları açıklandı. Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğrencisi Ahmet Emre Pektaş 500 tam puan alarak LGS birincileri arasında yer aldı. Pektaş, “Stresimi yönetmede iyiydim. Çok kitap okuyordum. Sadece 8’inci sınıfta değil, her zaman okumayı sevdim” dedi. Sınava çalışırken okuluna da ara vermediğini dile getiren LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş, “LGS’de birinci oldum. Sınava çalışırken sürekli okuluma, dershaneme devam ettim. Hiç ara vermedim. Onun ben de çok etkisi oldu. Stresimi yönetmede iyiydim. Çok kitap okuyordum. Sadece 8’inci sınıfta değil, her zaman okumayı sevdim. Onun dışında her denemeye girdim. Denemelerin sonuçlarına baktım. Okula son haftaya kadar devam ettim” diye konuştu. “SINAVA HAZIRLANIRKEN BAŞKA AKTİVİTELER DE YAPTIM” Sınava hazırlanırken başka aktiviteler de yaptığını belirten Pektaş, “Basketbol oynamayı seviyordum. Bazen açıp video izliyordum. Genellikle eğlenmek için olsa da bazen dersle de alakalı videolar izliyordum. O şekilde kafamı dağıtıyordum. Sonra yine ders çalışmaya devam ediyordum. Hepsi birleşince sonu güzel oldu. Bana destek olan tüm öğretmenlerime, müdürüme ve aileme teşekkür ederim. LGS’de birinci olmak herkesin elinde. Asıl anahtar çalışmak” ifadelerini kullandı. Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında son 5 yıldır birinci çıkardı.
LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş: Stresimi iyi yönettim

İSTANBUL, (DHA)- Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının sonuçları açıklandı. Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğrencisi Ahmet Emre Pektaş 500 tam puan alarak LGS birincileri arasında yer aldı. Pektaş, “Stresimi yönetmede iyiydim. Çok kitap okuyordum. Sadece 8’inci sınıfta değil, her zaman okumayı sevdim” dedi.

Sınava çalışırken okuluna da ara vermediğini dile getiren LGS birincisi Ahmet Emre Pektaş, “LGS’de birinci oldum. Sınava çalışırken sürekli okuluma, dershaneme devam ettim. Hiç ara vermedim. Onun ben de çok etkisi oldu. Stresimi yönetmede iyiydim. Çok kitap okuyordum. Sadece 8’inci sınıfta değil, her zaman okumayı sevdim. Onun dışında her denemeye girdim. Denemelerin sonuçlarına baktım. Okula son haftaya kadar devam ettim” diye konuştu.

“SINAVA HAZIRLANIRKEN BAŞKA AKTİVİTELER DE YAPTIM”

Sınava hazırlanırken başka aktiviteler de yaptığını belirten Pektaş, “Basketbol oynamayı seviyordum. Bazen açıp video izliyordum. Genellikle eğlenmek için olsa da bazen dersle de alakalı videolar izliyordum. O şekilde kafamı dağıtıyordum. Sonra yine ders çalışmaya devam ediyordum. Hepsi birleşince sonu güzel oldu. Bana destek olan tüm öğretmenlerime, müdürüme ve aileme teşekkür ederim. LGS’de birinci olmak herkesin elinde. Asıl anahtar çalışmak” ifadelerini kullandı.

Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında son 5 yıldır birinci çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.