Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.06.2023 - 14:43, Güncelleme: 24.06.2023 - 14:43
 

Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu

Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu
Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR- Antalya kara yolunda 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşandı. Polisler, kavşaklarda denetimlerini sürdürürken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde Afyonkarahisar- Antalya kara yolu ile dinlenme tesislerinde yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu, öğle saatlerinde arttı. Kavşaklarda önlem alan polisler, sürücüleri emniyet şeridini kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyardı. Yoğunluk nedeniyle zaman zaman trafik akışında yavaşlama oldu, hasarlı kazalar meydana geldi. İstanbul ve Ankara'dan Antalya'ya giden araçların kullandığı güzergahta '34' ve '06' plakalı otomobillerin yoğunluğu dikkati çekti. Otomobiliyle yolculuk yapanlardan İbrahim Keskin, "Bayram tatilinin uzun olması nedeni ile vatandaşlar stres atmak ve tatil yapmak için tatile giderken yol da yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatili süresi uzun olduğunda bu yoğunluk yaşanıyor. Tatil kısa olduğu zaman bu kadar olmuyor" dedi. Tatilcilerden Ercan Koç ise "Sağ olsun emniyet birimlerimiz yardımcı olmaya çalışıyor. Bayram arifesi kazasız belasız inşallah. Herkes ailesine, gurbetçiler memleketine gidiyor" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR- Antalya kara yolunda 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşandı. Polisler, kavşaklarda denetimlerini sürdürürken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde Afyonkarahisar- Antalya kara yolu ile dinlenme tesislerinde yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu, öğle saatlerinde arttı. Kavşaklarda önlem alan polisler, sürücüleri emniyet şeridini kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyardı. Yoğunluk nedeniyle zaman zaman trafik akışında yavaşlama oldu, hasarlı kazalar meydana geldi. İstanbul ve Ankara'dan Antalya'ya giden araçların kullandığı güzergahta '34' ve '06' plakalı otomobillerin yoğunluğu dikkati çekti.
Otomobiliyle yolculuk yapanlardan İbrahim Keskin, "Bayram tatilinin uzun olması nedeni ile vatandaşlar stres atmak ve tatil yapmak için tatile giderken yol da yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatili süresi uzun olduğunda bu yoğunluk yaşanıyor. Tatil kısa olduğu zaman bu kadar olmuyor" dedi.
Tatilcilerden Ercan Koç ise "Sağ olsun emniyet birimlerimiz yardımcı olmaya çalışıyor. Bayram arifesi kazasız belasız inşallah. Herkes ailesine, gurbetçiler memleketine gidiyor" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.