Antalya'da bayramda mesire alanlarına yoğun ilgi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.06.2023 - 15:22, Güncelleme: 29.06.2023 - 15:22
 

Antalya'da bayramda mesire alanlarına yoğun ilgi

Antalya'da bayramda mesire alanlarına yoğun ilgi
Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Kurban Bayramı tatilinde sahiller dolarken, kentteki iki büyük mesire alanına giriş sayısı da ikiye katlandı. Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de yoğunluk sürüyor. Kentin sahilleri, koyları ve mesire alanlarına olan yoğun ilgi devam ediyor. Antalya- Kemer kara yolu üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Sarısu ve Topçam mesire alanlarına sabah erken saatlerde giden tatilciler, mangal yakıp piknik yaparken bir taraftan da denizde serinledi. GİRİŞ SAYILARI İKİYE KATLANDI Yoğunluk mesire alanları giriş sayılarına da yansıdı. Kurban Bayramı tatili öncesinde günde 8 bin olan Sarısu mesire alanı giriş sayısı 15 bin olurken, Topçam mesire alanı da yine ikiye katlanarak 3 bini buldu. Kentte bugün hava sıcaklığı 28, deniz suyu sıcaklığı 26, nem oranı ise yüzde 80 ölçüldü. Kentin farklı noktalarından gelen tatilciler sabah erken saatlerde giriş yaptıkları mesire alanında piknik için hazırlık yaptı. Kimi de Akdeniz'in mavi sularına kulaç atarak serinlemeyi tercih etti. Deniz ve dağ manzarasının bir arada olmasından dolayı çok keyif aldıklarını belirten ve depremden sonra Hatay'dan gelip Antalya'ya yerleşen Dilek Eroğlu, “Sabah erkenden geldik, yer bulamayız diye. Çok güzel bir yer. Tatili değerlendiriyoruz" dedi. Her bayram mesire alanına geldiklerini belirten Derya Gayret, sabah kahvaltıyı mesire alanında yaptıklarını söyledi. Bir başka tatilci Durmuş Mızıka da Kurban Bayramı'nın ilk günkü yorgunluğunu piknik yapıp dinlenerek çıkarmaya çalıştığını anlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Antalya'da bayramda mesire alanlarına yoğun ilgi

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Kurban Bayramı tatilinde sahiller dolarken, kentteki iki büyük mesire alanına giriş sayısı da ikiye katlandı.
Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de yoğunluk sürüyor. Kentin sahilleri, koyları ve mesire alanlarına olan yoğun ilgi devam ediyor. Antalya- Kemer kara yolu üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Sarısu ve Topçam mesire alanlarına sabah erken saatlerde giden tatilciler, mangal yakıp piknik yaparken bir taraftan da denizde serinledi.
GİRİŞ SAYILARI İKİYE KATLANDI
Yoğunluk mesire alanları giriş sayılarına da yansıdı. Kurban Bayramı tatili öncesinde günde 8 bin olan Sarısu mesire alanı giriş sayısı 15 bin olurken, Topçam mesire alanı da yine ikiye katlanarak 3 bini buldu. Kentte bugün hava sıcaklığı 28, deniz suyu sıcaklığı 26, nem oranı ise yüzde 80 ölçüldü. Kentin farklı noktalarından gelen tatilciler sabah erken saatlerde giriş yaptıkları mesire alanında piknik için hazırlık yaptı. Kimi de Akdeniz'in mavi sularına kulaç atarak serinlemeyi tercih etti.
Deniz ve dağ manzarasının bir arada olmasından dolayı çok keyif aldıklarını belirten ve depremden sonra Hatay'dan gelip Antalya'ya yerleşen Dilek Eroğlu, “Sabah erkenden geldik, yer bulamayız diye. Çok güzel bir yer. Tatili değerlendiriyoruz" dedi.
Her bayram mesire alanına geldiklerini belirten Derya Gayret, sabah kahvaltıyı mesire alanında yaptıklarını söyledi. Bir başka tatilci Durmuş Mızıka da Kurban Bayramı'nın ilk günkü yorgunluğunu piknik yapıp dinlenerek çıkarmaya çalıştığını anlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.