Galatasaray yeni sezona hazırlanıyor

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.06.2023 - 20:23, Güncelleme: 29.06.2023 - 20:23
 

Galatasaray yeni sezona hazırlanıyor

Galatasaray yeni sezona hazırlanıyor
İSTANBUL,(DHA)- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.  Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başlayıp, kuvvet ve koşu çalışmalarıyla devam etti. Antrenman iki grup halinde yapılan 8'e 2 pas çalışması ve ardından 3 gruplu 7'ye 7 oyunuyla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. FOTOĞRAFLI
Galatasaray yeni sezona hazırlanıyor

İSTANBUL,(DHA)- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. 
Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başlayıp, kuvvet ve koşu çalışmalarıyla devam etti. Antrenman iki grup halinde yapılan 8'e 2 pas çalışması ve ardından 3 gruplu 7'ye 7 oyunuyla sona erdi.
Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.