İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı 1. Birleşimi, Sagalassos Antik Kentinde gerçekleşti

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.07.2023 - 09:49, Güncelleme: 04.07.2023 - 09:49
 

İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı 1. Birleşimi, Sagalassos Antik Kentinde gerçekleşti

İl Genel Meclisi 2023 yılı Temmuz ayı 1. Birleşimi, İl Genel Meclis Başkanı Murat AKbıyık başkanlığında Ağlasun İlçesinde bulunan Sagalassos Antik Kentinde gerçekleşti. “Yaşamın her alanında görev başındayız”
İl Genel Meclisinin, yol ve ulaşım, su ve kanal hizmetlerinin yanı sıra kentin kalkınması için eğitimden turizme tüm alanlarda görev üstlendiğini vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Sagalassos Antik Kentinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla meclis toplantısını antik kentte düzenlediklerini kaydetti. Başkan Akbıyık, “İlimizin tanıtımı için bugün 2023 yılının Temmuz ayı ilk birleşimini Burdur'umuzun Ağlasun ilçesinde Pisidia Bölgesi'nin Roma İmparatorluk Dönemi'nin en önemli şehri olan "Aşkların ve İmparatorların Şehri" olarak da bilinen, 1750 rakımdaki 5 bin yıllık Sagalassos Antik Kentinde gerçekleştiriyoruz. İl Özel İdaresi olarak köylerimizde sürdürdüğümüz alt yapı hizmetlerinin, yol ve ulaşımdan, su ve kanal hizmetlerinin yanında her zaman eğitimden turizme ve birçok kamu yatırımları, kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerinde içerisinde yer almaktayız. Bugünde Turizm açısından İlimize  önemli bir katkı sağlayan Sagalassos Antik Kentinde bulunmaktan son derece mutluyuz. İl Genel Meclisi olarak bundan sonra ki görev süremizce yapılacak olan toplantıların bir bölümünü elimizden geldiğince diğer ilçelerimizde de bulunan Antik Kentlerde yaparak İlimizin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Bugün gerçekleştirecek olduğumuz toplantıda alınan kararların İlimize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. Toplantıda gündem maddeleri ve komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek, meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim Müdürleri katıldı.  Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, AK Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver toplantıya eşlik etti.
İl Genel Meclisi 2023 yılı Temmuz ayı 1. Birleşimi, İl Genel Meclis Başkanı Murat AKbıyık başkanlığında Ağlasun İlçesinde bulunan Sagalassos Antik Kentinde gerçekleşti. “Yaşamın her alanında görev başındayız”

İl Genel Meclisinin, yol ve ulaşım, su ve kanal hizmetlerinin yanı sıra kentin kalkınması için eğitimden turizme tüm alanlarda görev üstlendiğini vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Sagalassos Antik Kentinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla meclis toplantısını antik kentte düzenlediklerini kaydetti. Başkan Akbıyık, “İlimizin tanıtımı için bugün 2023 yılının Temmuz ayı ilk birleşimini Burdur'umuzun Ağlasun ilçesinde Pisidia Bölgesi'nin Roma İmparatorluk Dönemi'nin en önemli şehri olan "Aşkların ve İmparatorların Şehri" olarak da bilinen, 1750 rakımdaki 5 bin yıllık Sagalassos Antik Kentinde gerçekleştiriyoruz. İl Özel İdaresi olarak köylerimizde sürdürdüğümüz alt yapı hizmetlerinin, yol ve ulaşımdan, su ve kanal hizmetlerinin yanında her zaman eğitimden turizme ve birçok kamu yatırımları, kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerinde içerisinde yer almaktayız. Bugünde Turizm açısından İlimize  önemli bir katkı sağlayan Sagalassos Antik Kentinde bulunmaktan son derece mutluyuz. İl Genel Meclisi olarak bundan sonra ki görev süremizce yapılacak olan toplantıların bir bölümünü elimizden geldiğince diğer ilçelerimizde de bulunan Antik Kentlerde yaparak İlimizin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Bugün gerçekleştirecek olduğumuz toplantıda alınan kararların İlimize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. Toplantıda gündem maddeleri ve komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek, meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim Müdürleri katıldı. 
Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, AK Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver toplantıya eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.