Alanyaspor'dan 2 gurbetçi transferi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2023 - 14:51, Güncelleme: 05.07.2023 - 14:51
 

Alanyaspor'dan 2 gurbetçi transferi

Alanyaspor'dan 2 gurbetçi transferi
Engin ATAOĞLU / ALANYA, (DHA) - Alanyaspor, Feyenoord U18 takımından Muhammed Emin Sarıgül ve ADO Den Haag U21 takımından Onur Hüseyin Demir ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Feyenoord U18 takımından Muhammed Emin Sarıgül ve ADO Den Haag U21 takımından Onur Hüseyin Demir ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Transferlere devam ediyoruz. Genç oyuncular da bizim için çok önemli. Her zaman alt yapıya önem verdiğimiz gibi genç oyunculara da önem veriyoruz. Scout ekibimizin Hollanda'da takip ettiği Onur ve Muhammed'i de kadromuza kattık. Burada kendilerini geliştirerek inşallah iyi yerlere gelecekler. Alanyaspor'da oynamanın fırsatını da değerlendireceklerini düşünüyorum" dedi. SARIGÜL: ÇOK HIRSLIYIM Muhammed Emin Sarıgül yaptığı açıklamada, "Bu şansı bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Alanyaspor için elimden geleni yapacağım. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Kendimi çok iyi hissediyorum. Savaşmak istiyorum. Çok hırslıyım. Kendimi göstermek istiyorum" diye konuştu. Onur Hüseyin Demir ise "Ben de başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Alanyaspor ve kendimi göstermek için elimden geleni yapacağım" dedi. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İmza töreninden görüntüler - Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları - Muhammed Emin Sarıgül'ün açıklamaları - Onur Hüseyin Demir'in açıklamaları (FOTOĞRAFLI)
Alanyaspor'dan 2 gurbetçi transferi

Engin ATAOĞLU / ALANYA, (DHA) - Alanyaspor, Feyenoord U18 takımından Muhammed Emin Sarıgül ve ADO Den Haag U21 takımından Onur Hüseyin Demir ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Feyenoord U18 takımından Muhammed Emin Sarıgül ve ADO Den Haag U21 takımından Onur Hüseyin Demir ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Transferlere devam ediyoruz. Genç oyuncular da bizim için çok önemli. Her zaman alt yapıya önem verdiğimiz gibi genç oyunculara da önem veriyoruz. Scout ekibimizin Hollanda'da takip ettiği Onur ve Muhammed'i de kadromuza kattık. Burada kendilerini geliştirerek inşallah iyi yerlere gelecekler. Alanyaspor'da oynamanın fırsatını da değerlendireceklerini düşünüyorum" dedi.
SARIGÜL: ÇOK HIRSLIYIM
Muhammed Emin Sarıgül yaptığı açıklamada, "Bu şansı bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Alanyaspor için elimden geleni yapacağım. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Kendimi çok iyi hissediyorum. Savaşmak istiyorum. Çok hırslıyım. Kendimi göstermek istiyorum" diye konuştu.
Onur Hüseyin Demir ise "Ben de başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Alanyaspor ve kendimi göstermek için elimden geleni yapacağım" dedi. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- İmza töreninden görüntüler
- Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları
- Muhammed Emin Sarıgül'ün açıklamaları
- Onur Hüseyin Demir'in açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.