Turizm bölgelerinde jandarmadan kesintisiz devriye

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2023 - 16:58, Güncelleme: 05.07.2023 - 16:58
 

Turizm bölgelerinde jandarmadan kesintisiz devriye

Turizm bölgelerinde jandarmadan kesintisiz devriye
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinde bulunan Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da jandarma ekipleri 24 saat kesintisiz görevlerini sürdürüyor. Türk turizminin başkenti Antalya'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinin popüler tatil alanları olan Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da yaşayanların ve buraya tatil için gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güvenliğini sağlayarak güvenli şekilde tatil yapmalarını sağlamak amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri 24 saat kesintisiz olarak görevlerini yapıyor. Sivil ve resmi kıyafetlerle yapılan çalışmalarda meydana gelebilecek olaylara kısa sürede müdahale etmek ve önleyici kolluk hizmetini artırmak amacıyla ekipler sürekli olarak motosiklet, araçlar ve yürüyerek devriye atıyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Turizm bölgelerinde jandarmadan kesintisiz devriye

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinde bulunan Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da jandarma ekipleri 24 saat kesintisiz görevlerini sürdürüyor.

Türk turizminin başkenti Antalya'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinin popüler tatil alanları olan Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da yaşayanların ve buraya tatil için gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güvenliğini sağlayarak güvenli şekilde tatil yapmalarını sağlamak amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri 24 saat kesintisiz olarak görevlerini yapıyor. Sivil ve resmi kıyafetlerle yapılan çalışmalarda meydana gelebilecek olaylara kısa sürede müdahale etmek ve önleyici kolluk hizmetini artırmak amacıyla ekipler sürekli olarak motosiklet, araçlar ve yürüyerek devriye atıyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.