Başpehlivan Okulu, altın kemeri gözüne kestirdi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.07.2023 - 14:44, Güncelleme: 06.07.2023 - 14:44
 

Başpehlivan Okulu, altın kemeri gözüne kestirdi

Başpehlivan Okulu, altın kemeri gözüne kestirdi
  ANTALYA,(DHA) - ER meydanlarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal adına boy gösteren Orhan Okulu, daha önce iki kez başpehlivan olduğu yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanını Edirne'de yapan Okulu, “Antalya'ya altın kemeri götürmek istiyorum" dedi.  Muratpaşa Belediyespor'un 34 yaşındaki başpehlivanı, 'Paşa'nın Aslanı' lakabıyla anılan Okulu, Kırkpınar'ın 'dualı çayırına' ilk kez 11 yaşında ayakbastı. Farklı boylarda elde ettiği derecelerle 24 yaşında Baş'a güreşmeye başlayan Okulu, 2015 ve 2018'de yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar'da başpehlivanlığı kazandı. Bu yıl sezona iyi bir başlangıç yapan ve 3'üncü etabı geride kalan CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde liderlik koltuğunda yer alan Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662'ncisi düzenlenecek Kırpınar Yağlı Güreşleri hazırlıklarını tamamladı. Son hafta Edirne'de kampa giren Okulu, seyir zevki yüksek bir Kırkpınar olacağını söyledi. Tüm pehlivanlara başarı dileyen Okulu, “Üst üste yaşadığım ameliyatlar sonrası bu yıl herhangi bir sakatlık yaşamadan iyi bir sezon geçiriyorum. Antalya'ya altın kemeri götürmek istiyorum" dedi. Okulu, Belediye Başkanı Ümit Uysal'a da maddi ve manevi destekleri dolayı teşekkür etti.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Başpehlivan Okulu, altın kemeri gözüne kestirdi

 

ANTALYA,(DHA) - ER meydanlarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal adına boy gösteren Orhan Okulu, daha önce iki kez başpehlivan olduğu yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanını Edirne'de yapan Okulu, “Antalya'ya altın kemeri götürmek istiyorum" dedi. 
Muratpaşa Belediyespor'un 34 yaşındaki başpehlivanı, 'Paşa'nın Aslanı' lakabıyla anılan Okulu, Kırkpınar'ın 'dualı çayırına' ilk kez 11 yaşında ayakbastı. Farklı boylarda elde ettiği derecelerle 24 yaşında Baş'a güreşmeye başlayan Okulu, 2015 ve 2018'de yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar'da başpehlivanlığı kazandı.
Bu yıl sezona iyi bir başlangıç yapan ve 3'üncü etabı geride kalan CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde liderlik koltuğunda yer alan Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662'ncisi düzenlenecek Kırpınar Yağlı Güreşleri hazırlıklarını tamamladı. Son hafta Edirne'de kampa giren Okulu, seyir zevki yüksek bir Kırkpınar olacağını söyledi. Tüm pehlivanlara başarı dileyen Okulu, “Üst üste yaşadığım ameliyatlar sonrası bu yıl herhangi bir sakatlık yaşamadan iyi bir sezon geçiriyorum. Antalya'ya altın kemeri götürmek istiyorum" dedi. Okulu, Belediye Başkanı Ümit Uysal'a da maddi ve manevi destekleri dolayı teşekkür etti.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.