Aynı fabrika 2 gün arayla yeniden yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.07.2023 - 09:24, Güncelleme: 07.07.2023 - 09:24
 

Aynı fabrika 2 gün arayla yeniden yandı

Aynı fabrika 2 gün arayla yeniden yandı
Dinçer AKBİR- Nazım Özgün ERBULAN/ BAŞİSKELE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Başiskele ilçesinde 2 gün önce yanan atıktan türetilmiş yakıt hazırlama tesisinde yeniden yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri ve iş makinelerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın, saat 23.30 sıralarında Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi Fakülte Caddesi üzerinde kurulu atıktan türetilmiş yakıt hazırlama tesisinde çıktı. Geçen 4 Temmuz’da gece geç saatlerde yangın çıkan tesisten dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, atıkların içten yandığını belirledi. İş makineleri ile de müdahale edilen yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma ile kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Polis, fabrikada 2 gün arayla 2 kez yangın çıkması konusunda soruşturma başlattı. (DHA)  FOTOĞRAFLI
Aynı fabrika 2 gün arayla yeniden yandı

Dinçer AKBİR- Nazım Özgün ERBULAN/ BAŞİSKELE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Başiskele ilçesinde 2 gün önce yanan atıktan türetilmiş yakıt hazırlama tesisinde yeniden yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri ve iş makinelerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın, saat 23.30 sıralarında Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi Fakülte Caddesi üzerinde kurulu atıktan türetilmiş yakıt hazırlama tesisinde çıktı. Geçen 4 Temmuz’da gece geç saatlerde yangın çıkan tesisten dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, atıkların içten yandığını belirledi. İş makineleri ile de müdahale edilen yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma ile kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Polis, fabrikada 2 gün arayla 2 kez yangın çıkması konusunda soruşturma başlattı. (DHA) 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.