Kepez'den çocuklara 'Tematik Bilim Kampı'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.07.2023 - 12:10, Güncelleme: 07.07.2023 - 12:10
 

Kepez'den çocuklara 'Tematik Bilim Kampı'

Kepez'den çocuklara 'Tematik Bilim Kampı'
  ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve bilimi çocuklara sevdirmeyi hedefleyen Antalya Bilim Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yazda tatilini verimli değerlendirmek isteyen çocuklar için 10 - 14 Temmuz tarihlerinde 'Tematik Bilim Kampı' düzenliyor. Bilimsel çalışmalar ve atölye çalışmaları ile yaz aylarında çocuklara kapılarını aralayan Antalya Bilim Merkezi, sürprizlerle dolu farklı temalar da etkinliklere hazırlanıyor. Antalya Bilim Merkezi çocuklara merak ettiren, araştıran, uygulayan ve sonuç alan bir eğitim modeli sunuyor. Bu kapsamda Ahşap Tasarım, Robotik Kodlama, Matematik, Biyoloji, Fen Bilimleri, STEM ve Astronomi olmak üzere 7 farklı temada birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları Antalya Bilim Merkezi'nde 10 - 14 Temmuzda başlıyor. 7-14 yaş aralığındaki çocukların başvurabileceği kampta sınırlı sayıda kontenjan bulunuyor. Antalya Bilim Merkezi'nin düzenlendiği kampa katılmak isteyen çocuklar, 'www.antalyabilimmerkezi.com' adresinden veya (242) 314 10 10 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.(DHA) FOTOĞRAFLI
Kepez'den çocuklara 'Tematik Bilim Kampı'

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve bilimi çocuklara sevdirmeyi hedefleyen Antalya Bilim Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yazda tatilini verimli değerlendirmek isteyen çocuklar için 10 - 14 Temmuz tarihlerinde 'Tematik Bilim Kampı' düzenliyor. Bilimsel çalışmalar ve atölye çalışmaları ile yaz aylarında çocuklara kapılarını aralayan Antalya Bilim Merkezi, sürprizlerle dolu farklı temalar da etkinliklere hazırlanıyor. Antalya Bilim Merkezi çocuklara merak ettiren, araştıran, uygulayan ve sonuç alan bir eğitim modeli sunuyor. Bu kapsamda Ahşap Tasarım, Robotik Kodlama, Matematik, Biyoloji, Fen Bilimleri, STEM ve Astronomi olmak üzere 7 farklı temada birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları Antalya Bilim Merkezi'nde 10 - 14 Temmuzda başlıyor. 7-14 yaş aralığındaki çocukların başvurabileceği kampta sınırlı sayıda kontenjan bulunuyor. Antalya Bilim Merkezi'nin düzenlendiği kampa katılmak isteyen çocuklar, 'www.antalyabilimmerkezi.com' adresinden veya (242) 314 10 10 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.