Arda Güler: Bugün hayatımın en özel günü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.07.2023 - 14:13, Güncelleme: 07.07.2023 - 14:16
 

Arda Güler: Bugün hayatımın en özel günü

Arda Güler: Bugün hayatımın en özel günü
  İSTANBUL, (DHA) - İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler, İspanya ekibinde 24 numaraları formayı giyecek. Fenerbahçe'den 30 milyon Euro bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Başkan Florentino Perez'in de katıldığı imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Törene Arda Güler'in ailesi de katıldı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Arda Güler, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne gelmemde destek veren aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. FLORENTİNO PEREZ: EVİNE HOŞ GELDİN Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise, "Bugün Real Madrid hayaliyle büyüyen birini daha kadromuza katıyoruz. Real Madrid'e hoş geldin Arda Güler. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak yetiştiren ailesine şükranlarımı sunuyorum. Evine hoş geldin, Real Madrid'e hoş geldin Arda" şeklinde konuştu.      
Arda Güler: Bugün hayatımın en özel günü

 

İSTANBUL, (DHA) - İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler, İspanya ekibinde 24 numaraları formayı giyecek.
Fenerbahçe'den 30 milyon Euro bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Başkan Florentino Perez'in de katıldığı imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Törene Arda Güler'in ailesi de katıldı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Arda Güler, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne gelmemde destek veren aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.
FLORENTİNO PEREZ: EVİNE HOŞ GELDİN
Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise, "Bugün Real Madrid hayaliyle büyüyen birini daha kadromuza katıyoruz. Real Madrid'e hoş geldin Arda Güler. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak yetiştiren ailesine şükranlarımı sunuyorum. Evine hoş geldin, Real Madrid'e hoş geldin Arda" şeklinde konuştu.
 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.