Başakşehir’in de Bu Yılki Tercihi MAKÜ Oldu

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.07.2023 - 10:17, Güncelleme: 11.07.2023 - 10:17
 

Başakşehir’in de Bu Yılki Tercihi MAKÜ Oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde başladı.
Geçtiğimiz yıl yine MAKÜ Spor Kamp Merkezinde kamp yapan, Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir kafilesini MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner karşıladı. Rektör Yardımcısı Öner Teknik Direktör Belözoğlu’na hoş geldiniz dileklerinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti. Spor camiasının önde gelen takımlarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Yardımcısı Öner, "MAKÜ olarak sahip olduğumuz güçlü altyapı ile sporun her alanına destek veriyoruz. Başakşehir’in burada ikinci kez kamp yapma tercihi bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Sporcularımızın tesislerimizden tekrar yararlanmak istemeleri ve kamplarını tesisimizde yapmaları bizleri mutlu etmiştir. Tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyoruz." dedi. Başakşehir kafilesi 16 gün boyunca MAKÜ Spor Kamp Merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Süper Lig takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış açık ve kapalı modern antrenman sahaları, fitness merkezleri, sporcu sağlığı ve performans merkezi, yüzme havuzları, beş yıldızı Lavanta Tepesi Oteli ve 15 bin kişi kapasiteli İstiklal Stadyumunu bünyesinde barındıran MAKÜ Spor Kamp Merkezi, Burdur’u sporun ve sporcunun önemli şehirlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca bu tesisler farklı branşlardan pek çok öğrencinin de uygulamalı eğitim almasına olanak sağlıyor.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde başladı.

Geçtiğimiz yıl yine MAKÜ Spor Kamp Merkezinde kamp yapan, Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir kafilesini MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner karşıladı. Rektör Yardımcısı Öner Teknik Direktör Belözoğlu’na hoş geldiniz dileklerinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti.

Spor camiasının önde gelen takımlarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Yardımcısı Öner, " MAKÜ olarak sahip olduğumuz güçlü altyapı ile sporun her alanına destek veriyoruz. Başakşehir’in burada ikinci kez kamp yapma tercihi bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Sporcularımızın tesislerimizden tekrar yararlanmak istemeleri ve kamplarını tesisimizde yapmaları bizleri mutlu etmiştir. Tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyoruz." dedi.

Başakşehir kafilesi 16 gün boyunca MAKÜ Spor Kamp Merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Süper Lig takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış açık ve kapalı modern antrenman sahaları, fitness merkezleri, sporcu sağlığı ve performans merkezi, yüzme havuzları, beş yıldızı Lavanta Tepesi Oteli ve 15 bin kişi kapasiteli İstiklal Stadyumunu bünyesinde barındıran MAKÜ Spor Kamp Merkezi, Burdur’u sporun ve sporcunun önemli şehirlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca bu tesisler farklı branşlardan pek çok öğrencinin de uygulamalı eğitim almasına olanak sağlıyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.