Bingöl’de yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.07.2023 - 11:49, Güncelleme: 11.07.2023 - 11:49
 

Bingöl’de yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü

Bingöl’de yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü
Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL'ün Genç ilçesi kırsalında yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü. Sarmakaya köyüne bağlı Bardacık mezrasında Ziyadin Çatkın, önceki gün keçilerini otlatmaya çıkardı. Sağanak yağışla birlikte hayvanların yakınına yıldırım düştü. Olayın ardından 51 keçi öldü. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü yetkilileri sevk edilerek rapor tutuldu.  FOTOĞRAFLI
Bingöl’de yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü

Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL'ün Genç ilçesi kırsalında yakınlarına yıldırım düşen 51 keçi öldü.
Sarmakaya köyüne bağlı Bardacık mezrasında Ziyadin Çatkın, önceki gün keçilerini otlatmaya çıkardı. Sağanak yağışla birlikte hayvanların yakınına yıldırım düştü. Olayın ardından 51 keçi öldü. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü yetkilileri sevk edilerek rapor tutuldu. 
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.