Mersin'de orman yangını; 6 saatte söndürüldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.07.2023 - 12:42, Güncelleme: 11.07.2023 - 12:42
 

Mersin'de orman yangını; 6 saatte söndürüldü

Mersin'de orman yangını; 6 saatte söndürüldü
Mithat ÜNAL /ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Anamur ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle 6 saatte söndürüldü. Yangında toplam 51 dönümlük alan zarar gördü. Yangın, saat 01.30'da Anamur’un Aşağıkükür Mahallesi Belensazak mevkisindeki ağaçlık alanda başladı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. 6'sı arazöz toplam 18 araç ile karadan, helikopterle de havadan müdahale edilen yangın, 6 saatte kontrol altına alındı. 7 dönümü orman, 44 dönümü bahçe olmak üzere 51 dönüm alan zarar gördü, bölgedeki eski bir ev ile ağıl da yandı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.  (DHA) FOTOĞRAFLI  
Mersin'de orman yangını; 6 saatte söndürüldü

Mithat ÜNAL /ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Anamur ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle 6 saatte söndürüldü. Yangında toplam 51 dönümlük alan zarar gördü.
Yangın, saat 01.30'da Anamur’un Aşağıkükür Mahallesi Belensazak mevkisindeki ağaçlık alanda başladı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. 6'sı arazöz toplam 18 araç ile karadan, helikopterle de havadan müdahale edilen yangın, 6 saatte kontrol altına alındı. 7 dönümü orman, 44 dönümü bahçe olmak üzere 51 dönüm alan zarar gördü, bölgedeki eski bir ev ile ağıl da yandı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.  (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.