Evde çıkan yangında karı- kocayı ölüm ayırdı: 1 ölü, 2 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.07.2023 - 08:45, Güncelleme: 12.07.2023 - 08:45
 

Evde çıkan yangında karı- kocayı ölüm ayırdı: 1 ölü, 2 yaralı

Evde çıkan yangında karı- kocayı ölüm ayırdı: 1 ölü, 2 yaralı
Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da 8 katlı apartmanın 5’inci katında oturan Seher (91) ve Halit Açıkyürek (81) çiftinin evinde yangın çıktı. Yangına yatağında yakalanan Halit Açıkyürek yanarak can verirken, Seher Açıkyürek ve çiftin bakıcılığını yapan ismi öğrenilemeyen kişi itfaiye tarafından evden çıkarıldı. Yangın, saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi Güllük Caddesi üzerindeki Atatürk Devlet Hastanesi acil girişi karşısındaki apartmanda çıktı. 8 katlı apartmanın 5’inci katında oturan Seher ve Halit Açıkyürek çifti ile bakıcılarının yaşadığı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda evi sardığını gören çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede alevlere müdahale ederken, alevlerin arasından Seher Açıkyürek ve çiftin bakıcılarını çıkararak hastaneye götürdü. Yangının söndürülmesinin ardından Halit Açıkyürek’in yanan cansız bedeni ise yatağında bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından Açıkyürek’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  Açıkyürek’in yakınlarının evin önünde büyük üzüntü yaşadığı görülürken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Evde çıkan yangında karı- kocayı ölüm ayırdı: 1 ölü, 2 yaralı

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da 8 katlı apartmanın 5’inci katında oturan Seher (91) ve Halit Açıkyürek (81) çiftinin evinde yangın çıktı. Yangına yatağında yakalanan Halit Açıkyürek yanarak can verirken, Seher Açıkyürek ve çiftin bakıcılığını yapan ismi öğrenilemeyen kişi itfaiye tarafından evden çıkarıldı.
Yangın, saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi Güllük Caddesi üzerindeki Atatürk Devlet Hastanesi acil girişi karşısındaki apartmanda çıktı. 8 katlı apartmanın 5’inci katında oturan Seher ve Halit Açıkyürek çifti ile bakıcılarının yaşadığı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda evi sardığını gören çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekipleri kısa sürede alevlere müdahale ederken, alevlerin arasından Seher Açıkyürek ve çiftin bakıcılarını çıkararak hastaneye götürdü. Yangının söndürülmesinin ardından Halit Açıkyürek’in yanan cansız bedeni ise yatağında bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından Açıkyürek’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 
Açıkyürek’in yakınlarının evin önünde büyük üzüntü yaşadığı görülürken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.