Kaş'ta 2 hektarlık kızılçam ormanı yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.07.2023 - 16:46, Güncelleme: 12.07.2023 - 16:46
 

Kaş'ta 2 hektarlık kızılçam ormanı yandı

Kaş'ta 2 hektarlık kızılçam ormanı yandı
Ahmet ACAR/KAŞ,(DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde çıkan orman yangınında 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Kaş ilçesinin Kemer Mahallesi Eminler mevkiindeki kızılçam ormanında saat 13.00 sıralarında orman yangını çıktı. Köy sakinlerinin yangını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye kısa sürede orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına Finike ve Kumluca ilçelerinden gelen 2 helikopter havadan, Kaş Orman İşletmesi'ne bağlı 5 arazöz, 5 pikap ve 15 kişilik yer ekibi de karadan müdahale etti. Orman yangını, 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, saat 15.45'te tamamen söndürüldü. Can ve mal kaybının yaşanmadığı orman yangınında 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kaş'ta 2 hektarlık kızılçam ormanı yandı

Ahmet ACAR/KAŞ,(DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde çıkan orman yangınında 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Kaş ilçesinin Kemer Mahallesi Eminler mevkiindeki kızılçam ormanında saat 13.00 sıralarında orman yangını çıktı. Köy sakinlerinin yangını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye kısa sürede orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına Finike ve Kumluca ilçelerinden gelen 2 helikopter havadan, Kaş Orman İşletmesi'ne bağlı 5 arazöz, 5 pikap ve 15 kişilik yer ekibi de karadan müdahale etti.

Orman yangını, 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, saat 15.45'te tamamen söndürüldü. Can ve mal kaybının yaşanmadığı orman yangınında 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.