İYİ Partili Türkkan, Karaismailoğlu'na tazminat ödeyecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.07.2023 - 15:53, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:53
 

İYİ Partili Türkkan, Karaismailoğlu'na tazminat ödeyecek

İYİ Partili Türkkan, Karaismailoğlu'na tazminat ödeyecek
Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu tarafından açılan davada 35 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi. AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olduğu dönemde, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bartın çevre yolu ihalesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 250 bin liralık tazminat davası açtı. İstanbul 14'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi, davanın kısmen kabulüne karar verip, Lüftü Türkkan'ın Adil Karaismailoğlu'na 35 bin TL tazminat ödemesine hükmetti. Karaismailoğlu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın müfteri olduğu mahkeme kararıyla da onaylandı. Küfür ve iftirayla beslenen bu zata güzel bir cevap olması umuduyla; kendisinden kazandığım tazminatı şehit ve gazilerimizin ailelerine bağışlayacağım" dedi.  (DHA) FOTOĞRAFLI  
İYİ Partili Türkkan, Karaismailoğlu'na tazminat ödeyecek

Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu tarafından açılan davada 35 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olduğu dönemde, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bartın çevre yolu ihalesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 250 bin liralık tazminat davası açtı. İstanbul 14'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi, davanın kısmen kabulüne karar verip, Lüftü Türkkan'ın Adil Karaismailoğlu'na 35 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.
Karaismailoğlu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın müfteri olduğu mahkeme kararıyla da onaylandı. Küfür ve iftirayla beslenen bu zata güzel bir cevap olması umuduyla; kendisinden kazandığım tazminatı şehit ve gazilerimizin ailelerine bağışlayacağım" dedi.  (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.