Bursa'da oğul veren arılar balkonu sardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.07.2023 - 08:26, Güncelleme: 20.07.2023 - 08:26
 

Bursa'da oğul veren arılar balkonu sardı

Bursa'da oğul veren arılar balkonu sardı
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde bir apartmanın zemin katının balkonunda oğul veren arılar bir bal üreticisinin 2 saatlik çalışması sonucu kovana taşındı. Olay, saat 18.00 sıralarında Yenice Mahallesi, Orta Sokak’ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın zemin kat balkonunda oğul veren arılar mahalle sakinlerini tedirgin etti. Apartmanda yaşayan vatandaşların yardım istemesi üzerine olay yerine gelen bir bal üreticisi arıları peteklere yönlendirerek kovana taşımak için yoğun çaba sarf etti. 2 saatlik uğraşı sonucu arıları kovana yerleştiren arı yetiştiricisi kovanı bahçesine götürdü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bursa'da oğul veren arılar balkonu sardı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde bir apartmanın zemin katının balkonunda oğul veren arılar bir bal üreticisinin 2 saatlik çalışması sonucu kovana taşındı.
Olay, saat 18.00 sıralarında Yenice Mahallesi, Orta Sokak’ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın zemin kat balkonunda oğul veren arılar mahalle sakinlerini tedirgin etti. Apartmanda yaşayan vatandaşların yardım istemesi üzerine olay yerine gelen bir bal üreticisi arıları peteklere yönlendirerek kovana taşımak için yoğun çaba sarf etti. 2 saatlik uğraşı sonucu arıları kovana yerleştiren arı yetiştiricisi kovanı bahçesine götürdü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.