Bakan Özhaseki: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.07.2023 - 17:05, Güncelleme: 20.07.2023 - 17:05
 

Bakan Özhaseki: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz

Bakan Özhaseki: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz
Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde başlatılan 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin, "El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz" dedi. Bakan Özhaseki, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ihyası için hayata geçirilen, 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Özhaseki, proje kapsamında 22 yerde yapım ve dönüşüm ofisi açtıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız ofislerimizde, projemizle ilgili sorularına cevaplar alarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim de mutluluğumuzdur. El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Özhaseki: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz

Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde başlatılan 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin, "El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz" dedi.
Bakan Özhaseki, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ihyası için hayata geçirilen, 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Özhaseki, proje kapsamında 22 yerde yapım ve dönüşüm ofisi açtıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız ofislerimizde, projemizle ilgili sorularına cevaplar alarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim de mutluluğumuzdur. El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.