Sahte altınları kuyumculara satmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.07.2023 - 19:46, Güncelleme: 20.07.2023 - 19:46
 

Sahte altınları kuyumculara satmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Sahte altınları kuyumculara satmaya çalışan 3 kişi yakalandı
Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde kuyumculara sahte altınları satmaya çalışan 4 kişiden 3'ü gözaltına alındı. Şüpheli 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Olay, öğle saatlerinde Müftü Mahallesi Demirciler Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre şehir dışından geldikleri ileri sürülen 1'i kadın 4 kişi, kuyumculara girerek ellerindeki sahte altınları satmaya ve başka ürünlerle değiştirmeye çalıştı. Altınların sahte olduğunu fark eden bir kuyumcu, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcu ile görüşerek bilgi aldı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği 2 kişiyi bir kafede otururken, 1 kişiyi de çarşı merkezinde yakaladı. 3 şüpheli gözaltına alındı. 1 şüpheliyi arama çalışmaları ise devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sahte altınları kuyumculara satmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde kuyumculara sahte altınları satmaya çalışan 4 kişiden 3'ü gözaltına alındı. Şüpheli 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Olay, öğle saatlerinde Müftü Mahallesi Demirciler Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre şehir dışından geldikleri ileri sürülen 1'i kadın 4 kişi, kuyumculara girerek ellerindeki sahte altınları satmaya ve başka ürünlerle değiştirmeye çalıştı. Altınların sahte olduğunu fark eden bir kuyumcu, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcu ile görüşerek bilgi aldı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği 2 kişiyi bir kafede otururken, 1 kişiyi de çarşı merkezinde yakaladı. 3 şüpheli gözaltına alındı. 1 şüpheliyi arama çalışmaları ise devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.