Edirne’de 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2023 - 13:51, Güncelleme: 21.07.2023 - 13:51
 

Edirne’de 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı

Edirne’de 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı
Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Enez ilçesinde, keklik popülasyonunu artırmak amacıyla 600 kınalı keklik doğaya salındı. Yaban hayatının desteklenmesi, çeşitliliğinin artırılması ve doğal dengenin korunması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’daki Şuhut Keklik Üretim İstasyonu’nda üretilen ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şubesi’ne gönderilen 600 kınalı keklik Enez’de doğaya bırakıldı. Edirne’de keklik popülasyonunu artırmak, yaban hayatının desteklenmesi ve doğal dengenin korunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen faaliyete Enez İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zülfikar Orçan, Enez Avcılık ve Atıcılık Derneği yetkilileri, muhtarlar ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şubesi personeli katıldı.(DHA)
Edirne’de 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Enez ilçesinde, keklik popülasyonunu artırmak amacıyla 600 kınalı keklik doğaya salındı.

Yaban hayatının desteklenmesi, çeşitliliğinin artırılması ve doğal dengenin korunması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’daki Şuhut Keklik Üretim İstasyonu’nda üretilen ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şubesi’ne gönderilen 600 kınalı keklik Enez’de doğaya bırakıldı.

Edirne’de keklik popülasyonunu artırmak, yaban hayatının desteklenmesi ve doğal dengenin korunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen faaliyete Enez İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zülfikar Orçan, Enez Avcılık ve Atıcılık Derneği yetkilileri, muhtarlar ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şubesi personeli katıldı.(DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.