BUCAK’TA KAMYONET TAKLA ATTI; 2 KİŞİ YARALANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.07.2023 - 16:09, Güncelleme: 21.07.2023 - 16:09
 

BUCAK’TA KAMYONET TAKLA ATTI; 2 KİŞİ YARALANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde orta refüjlere çarparak takla atan kamyonette 2 kişi yaralandı.
Kaza saat 15:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolunda Mustafa Konu Caddesinde meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden M. Aydın yönetimindeki 34 VM 3466 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu önce orta refüjlere daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla atarak yan yattı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ekipleri  sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü M. A. ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılara bağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde orta refüjlere çarparak takla atan kamyonette 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 15:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolunda Mustafa Konu Caddesinde meydana geldi. Antalya’dan Burdur yönüne giden M. Aydın yönetimindeki 34 VM 3466 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu önce orta refüjlere daha sonra aydınlatma direğine çarparak takla atarak yan yattı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ekipleri  sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü M. A. ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılara bağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler.

Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.