Antalya'da sıcaktan bunalanlar fıskiye ile serinledi, turistler gezerken şemsiye ve şapka kullandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2023 - 16:13, Güncelleme: 21.07.2023 - 16:13
 

Antalya'da sıcaktan bunalanlar fıskiye ile serinledi, turistler gezerken şemsiye ve şapka kullandı

Antalya'da sıcaktan bunalanlar fıskiye ile serinledi, turistler gezerken şemsiye ve şapka kullandı
Tolga YILDIRIM-Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- HAVA sıcaklığının 40,5 derece ölçüldüğü Antalya'da yeşil alanların sulandığı fıskiyeler turistlerin ve çocukların serinleme alanı oldu. Sıcak hava dalgasının etkisini gösterdiği Antalya'da, aşırı sıcak bunalttı. Hava sıcaklığının 40,5 derece ölçüldüğü kentte nem oranı yüzde 5 oldu. Serinlemek için denize gidenler, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Tatilciler denize girip, yüzerek vakit geçirdi. Tur otobüsleriyle kent merkezine gelen turistler, çarşı ve meydanlarda gezerken şemsiye kullandı, şapka taktı. Yeşil alanların sulandığı fıskiyeler çocukların ve turistlerin serinleme alanı oldu. Çocuklar fıskiyenin sularıyla serinleyip, oynadı. Sıcak havanın hayatı olumsuz etkilediği kent merkezindeki çoğu caddede insan yoğunluğunun azaldığı görüldü. Çarşı ve meydanda insanlar genellikle gölge alanlarda oturup, güneşten korunmaya çalıştı. Temmuz ayı mevsim normali 34,2 derece olan kentte, sıcaklığın yarın da artması bekleniyor. Son olarak 2000 yılı Temmuz ayında 45 derece ile ayın en yüksek sıcaklığına ulaşılan kentte, sıcaklığın yarın 43, pazar günü 45 dereceye çıkması bekleniyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Antalya'da sıcaktan bunalanlar fıskiye ile serinledi, turistler gezerken şemsiye ve şapka kullandı

Tolga YILDIRIM-Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- HAVA sıcaklığının 40,5 derece ölçüldüğü Antalya'da yeşil alanların sulandığı fıskiyeler turistlerin ve çocukların serinleme alanı oldu.
Sıcak hava dalgasının etkisini gösterdiği Antalya'da, aşırı sıcak bunalttı. Hava sıcaklığının 40,5 derece ölçüldüğü kentte nem oranı yüzde 5 oldu. Serinlemek için denize gidenler, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Tatilciler denize girip, yüzerek vakit geçirdi. Tur otobüsleriyle kent merkezine gelen turistler, çarşı ve meydanlarda gezerken şemsiye kullandı, şapka taktı.
Yeşil alanların sulandığı fıskiyeler çocukların ve turistlerin serinleme alanı oldu. Çocuklar fıskiyenin sularıyla serinleyip, oynadı. Sıcak havanın hayatı olumsuz etkilediği kent merkezindeki çoğu caddede insan yoğunluğunun azaldığı görüldü. Çarşı ve meydanda insanlar genellikle gölge alanlarda oturup, güneşten korunmaya çalıştı.
Temmuz ayı mevsim normali 34,2 derece olan kentte, sıcaklığın yarın da artması bekleniyor. Son olarak 2000 yılı Temmuz ayında 45 derece ile ayın en yüksek sıcaklığına ulaşılan kentte, sıcaklığın yarın 43, pazar günü 45 dereceye çıkması bekleniyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.