Kuran kursu öğrencilerinden Bucak TSO’ na ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.07.2023 - 14:43, Güncelleme: 24.07.2023 - 14:43
 

Kuran kursu öğrencilerinden Bucak TSO’ na ziyaret

Fatih Mahallesi Mimar Sinan Camisi Hocası Faruk Satılmış ve Cami Kuran Kursunda eğitim gören 45 yaz Kuran Kursu öğrencisi ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Mimar Sinan Cami hatibi Faruk Satılmış ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Meçikoğlu, Öğrencilere başarı dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerle Sohbet eden Başkan Meçikoğlu; yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine teşekkür etti. Camilerimizde milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirilmesi amacıyla bu tür faaliyetlerin artması ve yapılması toplumun geleceği çocuklar açısından önemli. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirilmesinde emek veren Faruk Satılmış hocama ve diğer camilerde görev yapan imamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Cami Hocası Faruk Satılmış da misafirperverliği, ikramları ve hoş sohbetinden dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. İfadelerini kullandı.
Fatih Mahallesi Mimar Sinan Camisi Hocası Faruk Satılmış ve Cami Kuran Kursunda eğitim gören 45 yaz Kuran Kursu öğrencisi ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Mimar Sinan Cami hatibi Faruk Satılmış ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Meçikoğlu, Öğrencilere başarı dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerle Sohbet eden Başkan Meçikoğlu; yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine teşekkür etti. Camilerimizde milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirilmesi amacıyla bu tür faaliyetlerin artması ve yapılması toplumun geleceği çocuklar açısından önemli. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirilmesinde emek veren Faruk Satılmış hocama ve diğer camilerde görev yapan imamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Cami Hocası Faruk Satılmış da misafirperverliği, ikramları ve hoş sohbetinden dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. İfadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.