Bölge Müdürü Tekinarslan’dan Bucak TSO’ na ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.07.2023 - 08:44, Güncelleme: 25.07.2023 - 08:44
 

Bölge Müdürü Tekinarslan’dan Bucak TSO’ na ziyaret

Bölge Müdürü Tekinarslan’dan Bucak TSO’ na ziyaret
Türkiye Garanti Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Tahsin Tekinarslan, Türkiye Garanti Bankası Bucak Şubesi Müdürü Azime Şenol ve Türkiye Garanti Bankası Müşteri Müşteri İlişkileri Yöneticisi Cevdet İlker Özdemir ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Garanti Bankası’nın ekonomi için yaptığı çalışmalar ile BucakTso üyeleri için iş dünyasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Türkiye Garanti Bankası Yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete Bucak Organize Sanayi Bölgesi Muhasebe Müdürü Yavuz Tülü de eşlik etti.
Bölge Müdürü Tekinarslan’dan Bucak TSO’ na ziyaret

Türkiye Garanti Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Tahsin Tekinarslan, Türkiye Garanti Bankası Bucak Şubesi Müdürü Azime Şenol ve Türkiye Garanti Bankası Müşteri Müşteri İlişkileri Yöneticisi Cevdet İlker Özdemir ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Garanti Bankası’nın ekonomi için yaptığı çalışmalar ile BucakTso üyeleri için iş dünyasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Türkiye Garanti Bankası Yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete Bucak Organize Sanayi Bölgesi Muhasebe Müdürü Yavuz Tülü de eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.