Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.07.2023 - 10:43, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:43
 

Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

Osmaniye'ye şehit ateşi düştü
Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), (DHA)- VAN’ın Özalp ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Ömer Cinkara’nın (24) acı haberi, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki ailesine verildi. Ulaştırma Sözleşmeli Er Ömer Cinkara’nın şehit olduğu haberini, memleketi Kadirli ilçesi Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi 660 Sokak’taki ailesine askeri yetkililer verdi.  Acı haberi alan aile bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin annesi Döndü ve babası Ali Cinkara'yı, askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Şehidin ailesinin evi ve bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı. Komşuları ve yakınları, taziye için şehit evine gelmeye başladı. Şehit Ömer Cinkara'nın cenazesi, yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), (DHA)- VAN’ın Özalp ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Ömer Cinkara’nın (24) acı haberi, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki ailesine verildi.
Ulaştırma Sözleşmeli Er Ömer Cinkara’nın şehit olduğu haberini, memleketi Kadirli ilçesi Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi 660 Sokak’taki ailesine askeri yetkililer verdi.  Acı haberi alan aile bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin annesi Döndü ve babası Ali Cinkara'yı, askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Şehidin ailesinin evi ve bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı. Komşuları ve yakınları, taziye için şehit evine gelmeye başladı.
Şehit Ömer Cinkara'nın cenazesi, yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.