Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.07.2023 - 10:44, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:44
 

Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem

Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem
  BAKAN YERLİKAYA: CAN VE MAL KAYBINA YÖNELİK İHBAR YOK İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Bugün saat 08.44'te Adana'mızın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi. AFAD Başkanı Yunus Sezer ise "Adana ilimiz Kozan ilçesinde saat 08.44'te meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz haline geçirilmiştir" ifadelerini kullandı. BAKAN URALOĞLU: EKİPLERİMİZ SAHADA Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da "Adana Kozan'da meydana gelen ve civar illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada; iletişim altyapısı, yol güzergahları ve diğer alanlara ilişkin taramalarını sürdürmektedir. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem

 

BAKAN YERLİKAYA: CAN VE MAL KAYBINA YÖNELİK İHBAR YOK
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Bugün saat 08.44'te Adana'mızın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.
AFAD Başkanı Yunus Sezer ise "Adana ilimiz Kozan ilçesinde saat 08.44'te meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz haline geçirilmiştir" ifadelerini kullandı.
BAKAN URALOĞLU: EKİPLERİMİZ SAHADA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da "Adana Kozan'da meydana gelen ve civar illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada; iletişim altyapısı, yol güzergahları ve diğer alanlara ilişkin taramalarını sürdürmektedir. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.