'Burdur Devlet Hastanesi geçici kabul aşamasında'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 10:01, Güncelleme: 26.07.2023 - 10:01
 

'Burdur Devlet Hastanesi geçici kabul aşamasında'

'Burdur Devlet Hastanesi geçici kabul aşamasında'
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- AK PARTİ Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Atatürk Mahallesi'nde yapılan yeni Burdur Devlet Hastanesi'nin geçici kabul aşamasına geldiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı yazılı basın açıklamasında, Burdur Yeni Devlet Hastanesi'nin yüzde 99 hazır olduğunu söyledi. Yapımında sona gelinen hastanenin bu hafta itibari ile Sağlık Bakanlığı teknik personeli tarafından geçici kabul işlemlerine başlandığını aktaran Özboyacı, sürecin İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliği tarafından yakından takip edildiğine işaret etti. Hastanenin temizlik ve cihaz kurulum işlemlerinin de hızla devam ettiğini aktaran Özboyacı, şunları söyledi: "Yeni hastanemizde, servis odaları, poliklinikler ve tıbbi hizmet sunum alanlarının tüm tefrişat kurulum işlemleri tamamlandı. Tıbbi cihazlarla ilgili teknik düzenlemeler ve faaliyete alma işlemlerinde de sona yaklaşıldı. Vatandaşlarımıza eksiksiz ve kusursuz bir hizmet sunma anlayışı ile taşınma sürecinin her aşaması özenle planlanıyor. Sağlık Bakanlığı geçici kabul işlemleri sonrası yüklenici firma tarafından eksiklikler tamamlanarak yeni hastanemiz en kısa süre içerisinde tüm Burdurlu hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. İlimize yapılan bu büyük yatırımda emekleri büyük olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, emeği geçen önceki il başkanımız ve milletvekillerimiz ile valilerimize teşekkür ederim. İlimize hayırlı olsun." (DHA) FOTOĞRAFLI
'Burdur Devlet Hastanesi geçici kabul aşamasında'

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- AK PARTİ Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Atatürk Mahallesi'nde yapılan yeni Burdur Devlet Hastanesi'nin geçici kabul aşamasına geldiğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı yazılı basın açıklamasında, Burdur Yeni Devlet Hastanesi'nin yüzde 99 hazır olduğunu söyledi. Yapımında sona gelinen hastanenin bu hafta itibari ile Sağlık Bakanlığı teknik personeli tarafından geçici kabul işlemlerine başlandığını aktaran Özboyacı, sürecin İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliği tarafından yakından takip edildiğine işaret etti.
Hastanenin temizlik ve cihaz kurulum işlemlerinin de hızla devam ettiğini aktaran Özboyacı, şunları söyledi:
"Yeni hastanemizde, servis odaları, poliklinikler ve tıbbi hizmet sunum alanlarının tüm tefrişat kurulum işlemleri tamamlandı. Tıbbi cihazlarla ilgili teknik düzenlemeler ve faaliyete alma işlemlerinde de sona yaklaşıldı. Vatandaşlarımıza eksiksiz ve kusursuz bir hizmet sunma anlayışı ile taşınma sürecinin her aşaması özenle planlanıyor. Sağlık Bakanlığı geçici kabul işlemleri sonrası yüklenici firma tarafından eksiklikler tamamlanarak yeni hastanemiz en kısa süre içerisinde tüm Burdurlu hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. İlimize yapılan bu büyük yatırımda emekleri büyük olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, emeği geçen önceki il başkanımız ve milletvekillerimiz ile valilerimize teşekkür ederim. İlimize hayırlı olsun." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.