Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 10:34, Güncelleme: 26.07.2023 - 10:34
 

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu
Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Altınordu ilçesinde Sezen Yıldız (43), serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Olay, saat 07.30 sıralarında ilçeye bağlı Kumbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Sahile çadır kuran Sezen Yıldız, serinlemek için denize girdi. Yıldız, bir süre sonra akıntıya kapılıp, gözden kayboldu. Sahildekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar, 1,5 saatlik çalışmayla Yıldız'ı bulup, kıyıya çıkardı. Yapılan kontrolde, Sezen Yıldız’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Sezen Yıldız’ın cansız bedeni, incelemenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Altınordu ilçesinde Sezen Yıldız (43), serinlemek için girdiği denizde boğuldu.
Olay, saat 07.30 sıralarında ilçeye bağlı Kumbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Sahile çadır kuran Sezen Yıldız, serinlemek için denize girdi. Yıldız, bir süre sonra akıntıya kapılıp, gözden kayboldu. Sahildekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar, 1,5 saatlik çalışmayla Yıldız'ı bulup, kıyıya çıkardı. Yapılan kontrolde, Sezen Yıldız’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Sezen Yıldız’ın cansız bedeni, incelemenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.