13 yaşındaki Sıla, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 14:06, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:06
 

13 yaşındaki Sıla, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

13 yaşındaki Sıla, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Mustafa KIRLAK/ALTINORDU (Ordu), (DHA)- ORDU’nun Altınordu ilçesinde Sıla Polat (13), evde tabanca ile şakağından vurulmuş olarak ölü bulundu. Olay, saat 09.00 sıralarında ilçeye bağlı Şirinevler Mahallesi 668’inci Sokak’taki Belediye Evleri’nin 6’ncı katında meydana geldi. İddiaya göre, annesi ve babası evden ayrıldıktan sonra, tabanca ile oynayan Sıla Polat, kendini vurdu. Bir süre sonra eve gelen babası, kızını kanlar içerisinde yerde buldu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde, şakağına kurşun isabet eden Sıla Polat’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polat’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
13 yaşındaki Sıla, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Mustafa KIRLAK/ALTINORDU (Ordu), (DHA)- ORDU’nun Altınordu ilçesinde Sıla Polat (13), evde tabanca ile şakağından vurulmuş olarak ölü bulundu.
Olay, saat 09.00 sıralarında ilçeye bağlı Şirinevler Mahallesi 668’inci Sokak’taki Belediye Evleri’nin 6’ncı katında meydana geldi. İddiaya göre, annesi ve babası evden ayrıldıktan sonra, tabanca ile oynayan Sıla Polat, kendini vurdu. Bir süre sonra eve gelen babası, kızını kanlar içerisinde yerde buldu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde, şakağına kurşun isabet eden Sıla Polat’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polat’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.